drpap pisze:CAŁY CZAS CZEKAM NA ODPOWIEDŹ NA PYTANIE
To se czekaj. Tu sie nie rozmawia w tej formie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Magija pisze:drpap pisze:PYTAM OSTATNI RAZ - CZY IDYGO UMÓWIŁ SIĘ Z WAMI CO DO ADOPCJI I TRANSPORTU KOTKI DO ŁODZI
nie chcę cytować tu pw, zresztą nie o to mi chodzi, wyraziłam swoje zdanie i już, pisałam z idygo o kwarantannie u mnie, dlatego też zdiwiłam się, ze jednak Misio nie przyjeżdża, ot co
drpap pisze:ALE JEŻELI NIE - TO POWIEM KRÓTKO I PO MĘSKU - WYPIERDALAĆ !!!
Nika Łódź pisze: Potem indygo przezyl fascynacje szczecinianka ale jednak pozostal przy lodziance, bez ZADNEGO NASZEGO UDZIALU. Nawet nie dal mi linku do szczecinianki, tylko napisal, ze decyzje juz podjal. Mam komplet pw, jesli indygo bedzie chcial, to wszystko wam wysle tutaj na dowod, ze to jedno wielkie nieporozumienie.
tree pisze:Nika ... ale dlaczego się tłumaczysz?
mircea pisze: Nika - to moze popros Magije albo Age23, zeby Ci przeslaly pw od Indygo odnosnie "szczecinianki", co? (wiem, ze to nie fair, ale nie wiem jak inaczej to udowodnic?).
To wtedy sie okaze, jak na dwa fronty kolezka dzialal. Bo mnie tu zaraz cos naprawde trafi!
Do tej pory w watku o "szczeciniance" nie ma sladu po decuzji Indygo!![]()
![]()
Wszystkie osoby zaangazowane w adopcje "szczecinianki" sa wkurzone i maja racje.
A wypowiedzi niejakiego Piotrka nie zamierzam komentowac, bo przedstawiaja soba poziom plebejski....
drpap pisze:Nie ja zacząłem te wojne ale mogę ją szybko skończyć. Same wiecie jakie były ustalenia albo ich nie było. JA się póki co wyoutowuje z tego forum. Pozdrawiam i niech sie Wam plecie tak w przyszłości. Piotrek.![]()
![]()
tree pisze:Nie nooo ... śmieszna jestes Nika ...![]()
Ja moze nie znam faktow do konca ale skoro czytam w watku szczecińskim o kwarantannie u Magiji zeby nie zarazić (czym??? bo z tego co czytam to nic jej nie dolega ...) ...to znaczy dla mnie jedno indygo bierze Misia ... a to oznacza ze nie interesuje go zaden inny kot ...
poza tym ... napisalas wczesniej ze Indygo byl zdecydowany na łodziankę zanim pojawił sie na forum ...nie widać tego niestety w szeczińskim wątku ...
i prosze nie mow ze My zjechalysmy biednego duzego chłopczyka ...
on zjechal nas ... i to po męsku ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 196 gości