jasenka pisze:Rodziców trzeba podejść strategicznie... Zobaczymy...
A na maila odpisałam...
Jedną strategię masz opracowaną do perfekcji

Jej "owocem" jest Timon

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jasenka pisze:Rodziców trzeba podejść strategicznie... Zobaczymy...
A na maila odpisałam...
jasenka pisze:Kocurro pisze:Cudownie, że Coco znalazła dom![]()
![]()
![]()
Siostrzyczka jest na jednym ze zdjęć strasznie smutna, podeślij to zdjęcie rodzicom.
A na maila odpisz.
Rodziców trzeba podejść strategicznie... Zobaczymy...
A na maila odpisałam...
i jasenkajasenka pisze:Mysza pisze:jasenka
ja myślę
że Maryla będzie bardzo szczęśliwa
jak Morusek u Was zostanie
Tylko Duzykot chyba nie bedzie...
Szukajcie mu lepiej SUPER domu, bo ja go potem już naprawdę nie dam rady oddać i bedę się musiała z domu wyprowadzić... A u Maryli już się chyba nie zmieści 4 koty więcej.
Maryla pisze:jasenka pisze:Kocurro pisze:Cudownie, że Coco znalazła dom![]()
![]()
![]()
Siostrzyczka jest na jednym ze zdjęć strasznie smutna, podeślij to zdjęcie rodzicom.
A na maila odpisz.
Rodziców trzeba podejść strategicznie... Zobaczymy...
A na maila odpisałam...
Rodzicom powiedz tak:
jeśli Ani nie pozwolą wziąć teraz 1 kota to
w dorosłym życiu będzie ich miała ich kilka/kilkanaście i jeszcze psy
przykładami służę na PW
Wojtek pisze:Morusek wkrótce będzie taki duży jak Timon http://img125.imageshack.us/my.php?imag ... ori9ow.jpg
covu pisze:a czy ktores nie bedzie przypadkiem na ursynowie mieszkac??
bo moze odwiedze??
jasenka pisze:covu pisze:a czy ktores nie bedzie przypadkiem na ursynowie mieszkac??
bo moze odwiedze??
Coco będzie mieszkać na Kabatach!
W piątek jedzie do nowego domku. Wszystkich, którzy brali udział w "AKCJI MASKOTKI" i zechcą ją pożegnac i przy okazji poznać nowych Państwa zapraszamy w piątek na 17:00. Akcja pożegnalna zaplanowana jest do godziny około 18:00, bo potem jedziemy odwieźć malutką, a nowi Państwo mogliby się z deczka przerazić, gdyby na raz zjechało im do domu pół Forum.
covu pisze:jasenka pisze:covu pisze:a czy ktores nie bedzie przypadkiem na ursynowie mieszkac??
bo moze odwiedze??
Coco będzie mieszkać na Kabatach!
W piątek jedzie do nowego domku. Wszystkich, którzy brali udział w "AKCJI MASKOTKI" i zechcą ją pożegnac i przy okazji poznać nowych Państwa zapraszamy w piątek na 17:00. Akcja pożegnalna zaplanowana jest do godziny około 18:00, bo potem jedziemy odwieźć malutką, a nowi Państwo mogliby się z deczka przerazić, gdyby na raz zjechało im do domu pół Forum.
a ja sie moge zjechac na kabaty?? mieszkam niedaleko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości