» Pt sie 26, 2005 21:46
Nie wiem co sie dzieje z Krawatka. Jak poszedlem do pracy to poszla spac do tapczanu do srodka i mozna to tlumaczyc tym ze ostatnio z rana ja zabieralem do weta wiec rozumialem ze sie chowa przed lapaniem i tak to sobie wyjasnilem. W poludnie poszla spac do drugiego pokoju gdzie rzadziej spi bo to jest pokoj Burasi. Spala dlugo. Ja o 18 dodzwonilem sie do weta z pytaniem o wczorajsze wyniki badania krwi i sie ucieszylem bo bun azot mocznik wynosi 17 a wiec nisko a przeciez wziela przd tym badaniem jedna kroplowke wiec nie mogla ona zbyt obnizyc tego wskaznika. Dla mnie to cud bo juz tradycyjnie jak badam krew Krawatce co 3 miesiace to miala prawie 40 a tu nagle 17. Kreatynina podskoczyla do 3,1 a 3 miesiace temu mial okolo 2,5 jesli dobrze pamietam. Potas 4,38 , Sod 155. Wet powiedzial ze te pierwsze badanie 2 dni wczesniej nie wyszlo zbyt dobrzez bo krew byla niezbyt dobra do badania.
Wet powiedzial ze za 2 tygodnie powtorzyc mam badanie. Ucieszylem sie bardzo ze Krawatka nie musi jechac na kroplowke.
Okolo 19 Krawatka wyszla z pokoju Burasi i poszla troszke zjesc Eukanube Renal Formula.
Po tym poszla znow spac do pokoju gdzie zawsze spi i nic ja nie interesowalo i to mnie juz zaczelo dziwic ale przybiegla okolo 20 jak zaczalem w kuchni szykowac porcje malutkie watrobki drobiowej gotowanej zeby wsadzic Fortekor 5. Krawatka uwielbia watrobe ale daje jej tylko 2 kawaleczki zeby ukryc w tym Fortekor 5. Po zjedzeniu watrobki poszla pojesc Eukanube Renal Formula i sie ucieszylem jak jadla i po tym bardzo szybko pobiegla spac. Wlasciwei to nie spi ale siedzi sobie i patrzy i ma jezyczek leciutko wystawiony. Nieraz bardzo rzadko jak sie zapomniala to tak jezyczek wystawiala ( moze dlatego ze ma po bokach zeby powyrywane ale z przodu ma wiec jezyk nie powinien wypadac chyba ) ale teraz ma prawie caly czas i co jakis czas jak sobie przypomni to przelyka sline moze dlatego ze jej ten jezyczek przysycha. Nie wiem dla czego tak siedzi i jest malo zainteresowana co sie dzieje wokol niej. Jak poruszalem kolo niej palcem zeby cien byl to glowka patrzyla za cieniem ale nie chcialo jej sie wstac. Dzisiaj bardzo duzo spala i mnie bardzo martwi czy czasem cos nie jest zle. Niby wyniki wyszly w maire dobre jak na nia ale jest taka smutna. Bardzo sie boje o nia. Co to moze byc ze jest taka spiaca i smutna ?