Moderator: Estraven

Silverblue pisze:Mnie tam ani trochę nie nudzi
Jakie miłe te kotki, zostawiły Ci dostęp do poduszki zastępczej
jolabuk5 pisze:Wcale nie nudne! Udało Ci się zmieścić?

Katarzynka01 pisze:I faktycznie, nie spotkałam. A książkę czytałam do godz. 2.30 i odłozyłam wyłącznie przez tzw rozum. Gorąco polecam - Storr Will, Nadprzyrodzone. Śledztwo w sprawie duchów
Lifter pisze:Katarzynka01 pisze:I faktycznie, nie spotkałam. A książkę czytałam do godz. 2.30 i odłozyłam wyłącznie przez tzw rozum. Gorąco polecam - Storr Will, Nadprzyrodzone. Śledztwo w sprawie duchów
O, nie znam, sprawdze. A znasz niejakiego Jacka Ketchuma? Wygladal jak King ugryziony przez zombie - ale przyznam, ze nie jestem w stanie czytac jego ksiazek.
Sa zbyt... mocne. I nie dlatego, ze zawiea jakies mordercze duchy, wampiry w pelerynach i z klami, czy mackowate stwory z innego wymiaru. Jego horror jest brudny i obrzydliwy (nie w sensie, ze zawieraja jakies np. opisy wysysania galek ocznych, to za proste) bo babra sie w tym co ludzie maja w glowach, gdzie tam wnajciemniejszych zamakarkach, gdzie nie wpuszczaja nikogo, a sami tez nie bardzo lubia tam zagladac. Poczytaj "Dziewczyne z sasiedztwa" (byl tez film ale nie widzielm, acz watpie by dorownal ksiazce). Po lekturze auntetynczie musialem to odchorowac, czulem sie jakis... brudny. Zbrukany tym, co bylo w ksiazce. Nie wiem czy polecac, ale skoro Justyn lubi cos takiego, to moze on sprobuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości