Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 24, 2025 10:13 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Słodkości :1luvu:

A co z wynikami histopatologii Milusia i jak on sie czuje?
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Pt wrz 26, 2025 17:11 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Gosiagosia pisze:Jakie one są piękne i słodkie ❤️❤️ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gosia, nie można ich nie kochać.

Katarzynka01 pisze:Słodkości :1luvu:

A co z wynikami histopatologii Milusia i jak on sie czuje?

Dzisiaj zadzwonił wet i powiedział, że są wyniki z których nie wynikają sprawy rakowe a tylko stany zapalne. Oczywiście z tych stanów zapalnych kiedyś mógł się zrobić nowotwór.
Nie zmienia to faktu, że Miluś smarka zielonkowożółtą wydzieliną i mam wszystko osmarkane.
Dużo śpi i jest mało aktywny.
Obrazek

Obrazek

W środę byłam na kontroli z Kicią dostała 2 zastrzyki i za tydzień na zdjęcie szwów.
Kicia czuje się dobrze i nie ma problemów z jedzeniem.

Zabrałam też całą kocią rodzinkę która została zaszczepiona.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 27, 2025 8:41 przez Anna61, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt wrz 26, 2025 20:37 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Zdjęcia nie działają. A chętnie obejrzałabym kocią rodzinkę :)

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob wrz 27, 2025 8:15 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

aga66 pisze:Zdjęcia nie działają. A chętnie obejrzałabym kocią rodzinkę :)

Dziwne, bo na laptopie się otwierają a w telefonie nie.
Edycja, już powinny się otwierać.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob wrz 27, 2025 18:41 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Obejrzałam :1luvu: Nie jestem fanką rudości ale te maluszki sa słodkie do zacałowania. Co do smarkania to mój Maniuś tak smarka na zielono od urodzenia, raz lepiej raz gorzej ale niestety cały czas.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Czw paź 02, 2025 20:51 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

aga66 pisze:Obejrzałam :1luvu: Nie jestem fanką rudości ale te maluszki sa słodkie do zacałowania. Co do smarkania to mój Maniuś tak smarka na zielono od urodzenia, raz lepiej raz gorzej ale niestety cały czas.

To podobnie jak Miluś, z tym, że Miluś teraz bardzo dużo śpi.

Obrazek

Obrazek

Chcę jutro pojechać z nim do lecznicy i z Karmelkiem, bo to jego oczko mi się nie podoba, i oby rak płaskonabłonkowy nie uaktywnił się.
Sama mam dodatkowe problemy ze zdrowiem i wszelki wysiłek, a nosić transportery muszę, to realne zagrożenie dla mojego ...serca. Tak, jeszcze tego mi było potrzeba.

Trochę zdjęć maluszków, które rosną jak na drożdżach.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wczoraj jak byłam z Kicią na kontroli po wyrwaniu zębów u której wszystko ładnie się goi, to zaniosłam kupkę do badania (46zł.rach.poniżej) karmiącej mamci, bo mam ją brzydką i nie uformowaną a tylko sraczka. Doszłam też do wniosku, że po tych wszystkich karmach które jedzą małe i małe tak się dzieje. Jak ugotuję mięsko z kurczaka czy zjada surowe mielone, to nic takiego się nie dzieje. Kupuję mięcho i codziennie dostają.
Dzisiaj w wynikach kupy nic nie wyszło, czyli jest problem jelitowy i lekarz zalecił mięsko, karmę suchą intestinal i probiotyk.
Powiedział też, że może się unormować, jak przestanie karmić i hormony się wyciszą. Bardzo mało waży, bo 2,70kg.
Mięso, badania, farba do malowania budek (sama pomalowałam.)
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Od miesiąca jest u mnie z miejsca, skąd jest Grubson(ten oblany benzyną) i brytyjczyk Kiciuś, taka koteczka której nikt nie szuka i nie ma czipa. Kotka młoda, może rok czy 1,5 roku. Ma zrobione testy które ma ujemne i jest już zaszczepiona. Miziasta niesamowicie.
Obrazek Obrazek
https://www.facebook.com/anna.pik.16/po ... 44?__cft__[0]=AZX9FJZaGLAzyIEzIZIOOmToqs5ZgzYrMMEGHd0BTfHmLf3bQlzqAxavLxwpA0EYxZYNHIZSbw57HS-YmSN-vGjqZ4CGMLcENp0hMBAIVap6_oVtYmHiotw3HzIjQ-lLsaq0FdE5v-6QAoP8UemYSS6DWWAwdIix76ImRRxal5DSOsxPdoP_LfLBHqmUyywQsNM&__tn__=%2CO%2CP-y-R
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw paź 02, 2025 22:27 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Kociaki cudowne, mamusia też :1luvu:

Wiesz Aniu, tak się zastanawiam, że to już drugi niebieski kot w okolicy. Może tam gdzieś działa jakiś pseuduch? (w zasadzie to neologizm i nie wiem czy to pseuduch czy pseuduh)
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Pt paź 03, 2025 9:55 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia]