Na bagnach też Iza ogarniała- zrobiła tam budkę dla kotów( nie ma na razie zdjęcia) oraz zanieśliśmy wczoraj dużą stołówkę

U Lizy Iza też ogarnęła- 3 budki i stołówkę( na zdjęciu w stołówce jest Bucio, bo się tam też sprowadził

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Damian- iza71koty pisze:Złapane na działkach ROD 3 mamy- kotki są już po zabiegach( kotki są już z powrotem w swoim terenie). 2 kociaki 4-5 miesięczne zostały w dt.
Zabiegi, dt, transport itd. ogarniają Pani Beata ze znajomą. Ja tylko pomagam.
Wczoraj z Panią Beatą i Panią Martą byłem na działkach i złapaliśmy tylko 1 kotka- tegoroczny. Jeśli będzie bardzo dziki to po zabiegu wróci, jeśli jednak okaże się, że nie jest aż tak dziki to trafi do dt. Prawdopodobnie Ktoś je tam czasem karmi, bo wczoraj reszty nie było widać( tak już mi się zdarzało- są dni jak jest 10 kotów i są dni jak przychodzi ich tylko 2-3). Kolejna próba wstępnie w poniedziałek, ale być może sam spróbuję złapać jakiegoś kota w tym miejscu w niedzielę.
LimLim pisze:Cieplutko będą miały
iza71koty pisze:Maja
"Opiekunowie" Majeczki nas oszukali, twierdząc, że jest wysterylizowana. Teraz większość czasu kicia spędzała u nas na podwórku, a więc Iza namierzyła kociaki.
5 tygodniowe kociaki( sztuk 4) są już w domu, podobnie jak mama. Maja jedzie teraz na zastrzyk, bo ma mocny stan zapalny listwy mlecznej( nie karmi, wiec trzeba zatrzymać laktację). Koteczka siedzi z 2 maluszkami w kenelu, ma dość dobry humor, ale się potomstwem w ogóle nie interesuje. Kociaki samodzielnie już jedzą. 2 zabrane wczoraj mają lekko chore oczka. 2 zabrane 3 dni temu są zdrowe.
2 kotki zdrowe nie siedzą teraz z rodzeństwem.
2 dziewczynki:
2 zabrane wczoraj, dziewczynka i kocurek. Oboje mają lekko chore oczka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 199 gości