Spooxterium pisze:O, Loco, super! jak najbardziejLubię jak robią z siebie surykatki
![]()
Mirka, wrzuć fotkę jak masz
oczywicięcie , że mam
wstawic tutaj? u mnie była dawno temu, nawet ma z niej zrobioną taką fajną świąteczną karteczkę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spooxterium pisze:O, Loco, super! jak najbardziejLubię jak robią z siebie surykatki
![]()
Spooxterium pisze:Ommm, nowy tydzień - nowa pozycja. Spookyogasan mimo współurlopu nie próżnuje, klasyczną pozycję proponuje:
"Na surykatkę"![]()
Przysiad na tylnych łapach, pupka na podłożu, ogon wyciągnięty prosto, przednie łapy wyciągnięte, w lekkim zwisie na końcówkach. Plecy prosto, głowa i oczy skierowane w górę i uszy do góryWykon niekoniecznie na stole.
Namaste, moi współjodzy
MB&Ofelia pisze:Mojej Ciornej by się przydała taka joga. Chyba po tej apelce zrobił się z niej leniuszek. Tylko jak ją zmotywować do ćwiczeń?
Nul pisze:Mam problem z uszami. Wyciągam je do góry, za nimi oczy, ale oczom to wychodzi, a uszom nie bardzo
Z kotów u nas to chyba tylko Bezia surykatkuje czasem. Ale zdjęcia brak
Spooxterium pisze:Nul pisze:Mam problem z uszami. Wyciągam je do góry, za nimi oczy, ale oczom to wychodzi, a uszom nie bardzo
Z kotów u nas to chyba tylko Bezia surykatkuje czasem. Ale zdjęcia brak
jak zrobisz pozycję na stole to uszy daruję![]()
Mi pierwszy raz udało się sfocić surykatkę bo nigdy nie zdążam lub nie mam fona pod ręką
mir.ka pisze:Spooxterium pisze:O, Loco, super! jak najbardziejLubię jak robią z siebie surykatki
![]()
oczywicięcie , że mam
wstawic tutaj? u mnie była dawno temu, nawet ma z niej zrobioną taką fajną świąteczną karteczkę
Silverblue pisze:Ja też mam stół w pokoju solidny, ale z pozycji zadanej do lampy nie dosięgnę, więc uff - nie muszę jej myć... Królicze uszy mogłyby być pomocne, bo kocie i ludziowe to raczej słabe do polerowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 5 gości