Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hana pisze:Motyle też ćwiczą!![]()
Rozkładanie skrzydełek, trzymanie równowagi...
jolabuk5 pisze:Fajnie ma Spooky![]()
ewkkrem pisze:Oj, Spox, ale masz dobrzeTeż tak bym chciała ale ja nawet balkona nie mam
. Duża mówi, że nawet jakbyśmy ogród mieli to by mnie nie wypuściła bo ... zaraz bym śmignęła na sam czubek tego co najwyższe
![]()
Niteczka niepocieszona
Silverblue pisze: To ja dziś dla odmiany po zachwycam się ogrodem, mam nadzieję że Spooky się nie obrazi. A więc ogród piękny, kwiaty kolorowe, a ta ławka powaliła mnie na kolanaŁawka jak z bajki!!
mir.ka pisze:śliczne kwiaty
też mam taką białą hortensję, akurat tej odmianie u mnie pasuje, bo ogrodowa nie chciała mi kwitnąć![]()
a widziałaś moze Anabelle różową? wyhodowali taką i miałabym na nia ochotę, ale nie bardzo mam gdzie ją posadzic
Spooxterium pisze:Hana pisze:Motyle też ćwiczą!![]()
Rozkładanie skrzydełek, trzymanie równowagi...
O! tak! nie wpadłam na tosą baaardzo wyćwiczone, Spooky biega za nimi jak najęty i nie może żadnego złapać (na szczęście).
jolabuk5 pisze:Fajnie ma Spooky![]()
jak zawsze - bardzo zadowolony
ewkkrem pisze:Oj, Spox, ale masz dobrzeTeż tak bym chciała ale ja nawet balkona nie mam
. Duża mówi, że nawet jakbyśmy ogród mieli to by mnie nie wypuściła bo ... zaraz bym śmignęła na sam czubek tego co najwyższe
![]()
Niteczka niepocieszona
Bidna Nitkami moja duża nie daje wejść na sam czubek
trochę na nią buczę z tego powodu ale trochę posiedzę i schodzę bo na ziemi też się dużo dzieje, może by ci się spodobało kopanie
![]()
Spooky pocieszającySilverblue pisze: To ja dziś dla odmiany po zachwycam się ogrodem, mam nadzieję że Spooky się nie obrazi. A więc ogród piękny, kwiaty kolorowe, a ta ławka powaliła mnie na kolanaŁawka jak z bajki!!
Nie obrazi się, ten smarkot i tak zawsze jest przekomplementowywanyto zapraszam na ławeczkę
mir.ka pisze:śliczne kwiaty
też mam taką białą hortensję, akurat tej odmianie u mnie pasuje, bo ogrodowa nie chciała mi kwitnąć![]()
a widziałaś moze Anabelle różową? wyhodowali taką i miałabym na nia ochotę, ale nie bardzo mam gdzie ją posadzic
dziękujęogrodowa potrzebuje chyba jeszcze więcej cienia niż Anabelle, u nas były przesadzane bo też nie chciały kwitnąć. mi się bardzo podobają niebieskie, tat kombinował z jakimś nawozem żeby zmieniły kolor ale nie wyszło i są takie różnokolorowe. Anabelle różowej chyba jeszcze nie widziałam na żywo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 1143 gości