Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 24, 2025 17:21 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

i też dla coś dla relaxu oczu - trochę lipca z ogrodu :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 24, 2025 17:47 przez Spooxterium, łącznie edytowano 1 raz

Spooxterium

Od: Sob sty 11, 2025 13:58

Post » Czw lip 24, 2025 17:24 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ładniej widać kiedy się fotkę powiększy/zbliży :)

Spooxterium

Post » Czw lip 24, 2025 18:57 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Motyle też ćwiczą! :ok:
Rozkładanie skrzydełek, trzymanie równowagi...
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Czw lip 24, 2025 18:59 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Spooxterium pisze:Żebyniebyło że tylko ćwiczenia i ćwiczenia - równie ważny, jeśli nie ważniejszy, jest relax, jeśli jest taka możliwość - na łonie natury/
Obrazek

Fajnie ma Spooky :ok: :201461
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lip 24, 2025 19:45 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Spooxterium pisze:Żebyniebyło że tylko ćwiczenia i ćwiczenia - równie ważny, jeśli nie ważniejszy, jest relax, jeśli jest taka możliwość - na łonie natury/
Obrazek

Oj, Spox, ale masz dobrze :D Też tak bym chciała ale ja nawet balkona nie mam :placz: . Duża mówi, że nawet jakbyśmy ogród mieli to by mnie nie wypuściła bo ... zaraz bym śmignęła na sam czubek tego co najwyższe :twisted:
Niteczka niepocieszona :wink:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pt lip 25, 2025 0:02 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Spooxterium pisze:i też dla coś dla relaxu oczu - trochę lipca z ogrodu :)

To ja dziś dla odmiany po zachwycam się ogrodem, mam nadzieję że Spooky się nie obrazi. A więc ogród piękny, kwiaty kolorowe, a ta ławka powaliła mnie na kolana :1luvu: Ławka jak z bajki!!

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Pt lip 25, 2025 10:25 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Spooxterium pisze:i też dla coś dla relaxu oczu - trochę lipca z ogrodu :)

śliczne kwiaty
też mam taką białą hortensję, akurat tej odmianie u mnie pasuje, bo ogrodowa nie chciała mi kwitnąć :(
a widziałaś moze Anabelle różową? wyhodowali taką i miałabym na nia ochotę, ale nie bardzo mam gdzie ją posadzic :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lip 25, 2025 11:48 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Hana pisze:Motyle też ćwiczą! :ok:

O! tak! nie wpadłam na to :P są baaardzo wyćwiczone, Spooky biega za nimi jak najęty i nie może żadnego złapać (na szczęście). :201438
jolabuk5 pisze:Fajnie ma Spooky :ok: :201461

jak zawsze - bardzo zadowolony :20141

ewkkrem pisze:Oj, Spox, ale masz dobrze :D Też tak bym chciała ale ja nawet balkona nie mam :placz: . Duża mówi, że nawet jakbyśmy ogród mieli to by mnie nie wypuściła bo ... zaraz bym śmignęła na sam czubek tego co najwyższe :twisted:

Bidna Nitka :201428 mi moja duża nie daje wejść na sam czubek :twisted: trochę na nią buczę z tego powodu ale trochę posiedzę i schodzę bo na ziemi też się dużo dzieje, może by ci się spodobało kopanie 8)
Spooky pocieszający

Silverblue pisze: To ja dziś dla odmiany po zachwycam się ogrodem, mam nadzieję że Spooky się nie obrazi. A więc ogród piękny, kwiaty kolorowe, a ta ławka powaliła mnie na kolana :1luvu: Ławka jak z bajki!!

Nie obrazi się, ten smarkot i tak zawsze jest przekomplementowywany :wink: to zapraszam na ławeczkę :D

mir.ka pisze:śliczne kwiaty
też mam taką białą hortensję, akurat tej odmianie u mnie pasuje, bo ogrodowa nie chciała mi kwitnąć :(
a widziałaś moze Anabelle różową? wyhodowali taką i miałabym na nia ochotę, ale nie bardzo mam gdzie ją posadzic :(

dziękuję :) ogrodowa potrzebuje chyba jeszcze więcej cienia niż Anabelle, u nas były przesadzane bo też nie chciały kwitnąć. mi się bardzo podobają niebieskie, tat kombinował z jakimś nawozem żeby zmieniły kolor ale nie wyszło i są takie różnokolorowe. Anabelle różowej chyba jeszcze nie widziałam na żywo

Spooxterium

Post » Pt lip 25, 2025 13:06 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Poproszę o zdjęcie Spooky'ego na ławeczce. :wink:
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Post » Pt lip 25, 2025 13:21 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Uuu, może być ciężko ale podejmę się wyzwania :smokin: na kolejnym ogrodingu

Spooxterium

Post » Pt lip 25, 2025 15:27 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Spooxterium pisze:
Hana pisze:Motyle też ćwiczą! :ok:

O! tak! nie wpadłam na to :P są baaardzo wyćwiczone, Spooky biega za nimi jak najęty i nie może żadnego złapać (na szczęście). :201438
jolabuk5 pisze:Fajnie ma Spooky :ok: :201461

jak zawsze - bardzo zadowolony :20141

ewkkrem pisze:Oj, Spox, ale masz dobrze :D Też tak bym chciała ale ja nawet balkona nie mam :placz: . Duża mówi, że nawet jakbyśmy ogród mieli to by mnie nie wypuściła bo ... zaraz bym śmignęła na sam czubek tego co najwyższe :twisted:

Bidna Nitka :201428 mi moja duża nie daje wejść na sam czubek :twisted: trochę na nią buczę z tego powodu ale trochę posiedzę i schodzę bo na ziemi też się dużo dzieje, może by ci się spodobało kopanie 8)
Spooky pocieszający

Silverblue pisze: To ja dziś dla odmiany po zachwycam się ogrodem, mam nadzieję że Spooky się nie obrazi. A więc ogród piękny, kwiaty kolorowe, a ta ławka powaliła mnie na kolana :1luvu: Ławka jak z bajki!!

Nie obrazi się, ten smarkot i tak zawsze jest przekomplementowywany :wink: to zapraszam na ławeczkę :D

mir.ka pisze:śliczne kwiaty

dziękuję :) ogrodowa potrzebuje chyba jeszcze więcej cienia niż Anabelle, u nas były przesadzane bo też nie chciały kwitnąć. mi się bardzo podobają niebieskie, tat kombinował z jakimś nawozem żeby zmieniły kolor ale nie wyszło i są takie różnokolorowe. Anabelle różowej chyba jeszcze nie widziałam na żywo

ja też jej na żywo nie widziałam tylko na allegro
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 26, 2025 11:13 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Obrazek

Z dedykacją dla Hany :) usiąść nie chciał bo przecież tyle naokoło się działo :201445

Spooxterium

Post » Sob lip 26, 2025 14:10 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

A to winogron alias dżungla :lol: cień nawet w słoneczne dni

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Spooxterium

Post » Sob lip 26, 2025 18:00 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Spooxterium pisze:Obrazek

Z dedykacją dla Hany :) usiąść nie chciał bo przecież tyle naokoło się działo :201445

No cudo, cudo :1luvu: I piękny zestaw kolorystyczny :D
A winorośl przepiękna i w ogóle masz tyle tam uroczych zakamarków i takich alejek :1luvu:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Sob lip 26, 2025 21:10 Re: Spooky (na)zwany Aksamitnym =^.^=

Spooxterium pisze:Uuu, może być ciężko ale podejmę się wyzwania :smokin: na kolejnym ogrodingu

Udało się! Zdjęcie na ławeczce super. :ok:
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

[poprzednia][następna]