Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 21, 2025 20:04 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Auć!
Masz nauczkę - zamiast siedzieć przy kompie, trzeba było miziać kotki! Noga by nie zdrętwiała! :twisted:

Dobre chociaż tyle, że orteza a nie gips.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lip 21, 2025 22:31 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Szkoda, że nie dali Ci tabletek na to "antykrzepnięcie" - przy stosunkowo niewielkim urazie powinny wystarczyć. Ale jak już się zaczęło zastrzyki, to podobno trzeba kontynuować tę formę leku.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto lip 22, 2025 7:55 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Bardzo dobrze, ze dali ci przeciwzakrzepowe. Zakrzep potrafi się zrobić nawet podczas długiej podróży. Moja rada - zastrzyki są bolesne i lubią się robić siniaki, po zastrzyku chwile się nie ruszać (mniej boli) i nie rozmasowywać miejsca po zastrzyku. U mnie działało - inaczej wyglądałam jak ofiara przemocy domowej.
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Wto lip 22, 2025 8:02 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Mnie nie bolały.Brałam heparynę i to w zestawie 180szt x3 FAKT brzusio był sino granatowy..
Tak myślałam że Ci śródstopie poszło,mój brat to miał z tym że on gipsik do kostki dostał.Nawet pamiętam dokładnie kiedy :evil:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lip 22, 2025 9:26 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

meg11 pisze:(...)
Tak myślałam że Ci śródstopie poszło,mój brat to miał z tym że on gipsik do kostki dostał.Nawet pamiętam dokładnie kiedy :evil:

Też, przy podobnej kontuzji, miałem bucik z gipsu (na początku lat siedemdziesiątych).
Wtedy z takim problemem szło się do przychodni przyszpitalnej i było się obsłużonym niemal "od ręki".

Szybkiego wyleczenia, Lifterze. :ok:

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto lip 22, 2025 9:47 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Wojtek pisze:
meg11 pisze:(...)

Też, przy podobnej kontuzji, miałem bucik z gipsu (na początku lat siedemdziesiątych).
Wtedy z takim problemem szło się do przychodni przyszpitalnej i było się obsłużonym niemal "od ręki".

Szybkiego wyleczenia, Lifterze. :ok:

No mój brat raczej lata 2000 dokładnie ten czas kiedy był atak samolotowy na wieże w USA.A pęknięcia dopatrzył się dopiero drugi lekarz na prześwietleniu.
Też zdrówka życzę.
I jak najmniej chodzenia.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lip 22, 2025 12:09 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Tez mialem gips, w 1979. Zaczely sie wakacje, pierwszy tydzien lipca - i ciach, dwie kostki w srodstopiu, na wlasne zyczenie poniekad. Gips zdjety 2 tygodnie przed ich koncem, z czego wiekszosc czasu kustykalem. Cudowne wakacje :) Swoja droga wracalem z ta polamana noga z kieleckiego do Wroclawia, cala noc, pociagiem. Do pociagu jeszcze wsiadlem, ale z peronu na postoj taxi przed dworcem to kustykalem chyba 20 minut, bo bolalo jak cholera.

A dzis - zmieniam sie w Transformersa.
Obrazek
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Wto lip 22, 2025 13:25 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Bardzo elegancki bucik :P .
Lifter, ja wiem, że to nie jest śmieszne wcale a wcale, współczuję i życzę aby ten czas Transformersa minął jak najszybciej :ok: !
Wykorzystaj może na napisanie jakiegoś opowiadania science-fiction na motywach połowicznego przeciążenia całej sylwetki, bo to idzie z dołu do góry. Kto wie, jak postrzegasz teraz rzeczywistość, teraz realne może być nierealne i na odwrót. Te zastrzyki w brzuch też robią swoje wewnątrz. Pisz, chętnie poczytamy :ok: .
Może być po angielsku od razu, po co się męczyć potem z tłumaczeniem.
Tytuł mi przyszedł do głowy "How I Became a Transformer" albo "Become a transformer" :strach:
Albo ktoś wymyśli lepszy, nie zajmuj się tym, tylko :pisanie: .
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto lip 22, 2025 13:51 Re: Kropek, Kicia i (trzy)Łapek cz.2 ["Cat pictures, please"

Ja sie tam nie obrazam, sam sie z siebie smieje, a szczegolnie z tego jak sie sam zalatwilem.
Czasu wiecej miec nei bede, bo po prostu nadal robie to, co dotad robilem (praca zdalna przy kompie) tyle ze w takim twarzowym (stopowym?) buciku. Znalazlem niezly horrorek z kotem w roli glownej, moze go przetlumacze, bo niedlugi.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

[poprzednia]