» Śro sie 17, 2005 10:33
Oddam w dobre ręce!
Jest mnóstwo kotów, które czekają na swój dom. Mam przyjemność opiekować się pięcioma małymi kotkami, które są w takiej właśnie sytuacji. Mam aktualnie w domu dzisięć otów, więc wydanie maluchów jest konieczne. Mieszkam pod Poznaniem; mogę przywieźć kota do Poznania, jeśli zajdzie taka potrzeba. Jak już wspomniałam, kotów jest pięć: trzy dziewczynki i dwóch chłopców. Pierwszy chłopiec jest biały i ma czarny łebek (uszy natomiast ma białe), grzbiet i ogonek. Drugi jest także biały, z czarnym łebkiem i grzbietem, ale ma na pyszczku białą „strzałkę” i krawacik. Jedna z dziewczynek jest biała i ma gdzieniegdzie czarne łatki. Druga jest biała, o stalowym (szaro-czarny, rzadki kolor) grzbiecie i Łebku. Trzecie natomiast Jest czarno-biała – czarny grzbiet, łebek i ogon, biały brzuszek. Wszystkie kotki są przesympatyczne, lubią się bawić i kochają dzieci. Są dobrz3e wychowane – jedzą i piją tylko ze swojej miski, są nauczone czystości. Kotki są do oddania dnia 1 września. Ze mną proszę kontaktować się przez e-mail, gadu-gadu, bądź też (wolę) przez telefon. Dzwonić w godzinach wieczornych (18-22). telefon: 696982913 gadu-gadu - 4904512