Tym razem już wrócę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:Chciałabym Jolu podziękować serdecznie Tobie i Anetce, że pozwoliłyście mi opuścić kolejkę w KM
Tym razem już wrócę
MB&Ofelia pisze:Miauuu! Człowieki to ino problema mają z tymi swoimi futerkami. Byście se wyrosły normalmne futerko, to szafy by były puste i kotki mogłyby se wygodmnie w nich pusiać. A i więkcej by było pieniąszków na mniamuśności.
Książniczka Ofelja nie-rozumiejąca-Dużych
Silverblue pisze:Ofelku, to prawda, jakie by to było proste i oszczędne gdyby człowiek miał futro
Ja przymierzałam.... I z westchnieniem odkładałam z powrotem... Ja jestem taka mało barwna, najbardziej lubię czarny, popielaty i biały. Jeszcze niebieski, ale nie wszystkie odcienie. No i mam trochę takich żywszych, jakiś ciepły pomarańcz, ale zawsze jak założę to nie czuję się dobrze. Ale mimo wszystko trzymam, bo a nuż widelec
pibon pisze:Aktualizacja odnosnie szopa: no uprzejmie donosze, ze ma sie dobrze. Wlasnie siedze sobie w pokoju, godz 21 i slysze glosne ciamkanie z miejsca, gdzie stoja kocie miski. Mysle, zobacze, ktory to tak glosno je. Hahaha, no czuje sie gnojek jak u siebie:-)
pibon pisze:Aktualizacja odnosnie szopa: no uprzejmie donosze, ze ma sie dobrze. Wlasnie siedze sobie w pokoju, godz 21 i slysze glosne ciamkanie z miejsca, gdzie stoja kocie miski. Mysle, zobacze, ktory to tak glosno je. Hahaha, no czuje sie gnojek jak u siebie:-)
Anna2016 pisze:pibon pisze:Aktualizacja odnosnie szopa: no uprzejmie donosze, ze ma sie dobrze. Wlasnie siedze sobie w pokoju, godz 21 i slysze glosne ciamkanie z miejsca, gdzie stoja kocie miski. Mysle, zobacze, ktory to tak glosno je. Hahaha, no czuje sie gnojek jak u siebie:-)
Fajnie ze wrócił i ma apetyt![]()
![]()
Jolu kochana a co u Was? Ja wczoraj pracowalam w Gdańsku a dziś z przyjemnością patrzę na kalendarz i czekam na wolne![]()
Silverblue pisze:No to pibon chyba nam się doszopiła![]()
Ja też ,tak jak Anna 2016 patrzę z przyjemnością na kalendarz:) Bo jeszcze tylko jutro![]()
Jolu, oby następna dostawa mięska smakowała Mini bardziej.Moze w tej coś jej nie pasuje,kto zrozumie kotyDo nas miał jutro przyjechać Leszek, wybierał się na festyn rycerski w okolicy i przy okazji miał wpaść.Ale Leszek jak to Leszek -okazalo się że festyn jest 30go, ale maja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 79 gości