Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Bardzo lubię tę wersję Życzenia Chopina - w wykonaniu Poznanskich Słowików...
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Bardzo lubię tę wersję Życzenia Chopina - w wykonaniu Poznanskich Słowików...
![]()
![]()
![]()
Pięknego, spokojnego, zdrowego dna
Silverblue pisze:O właśnie, długi weekend majowyPrzydałby się odpoczynek, czas na obejrzenie czegoś, posłuchanie, spacer. Dziś wzięłam się za porządkowanie ubrań i skończyło się jak zwykle moją porażką. Niczego się nie pozbyłam, stwierdziłam że kompletnie nie mam się w co ubierać i powkładałam wszystko z powrotem...
Anna2016 pisze:Tak, weekend będzie wolny, czas na przygotowanie się do nasteponych zajęć i sprawdzanie prac studentów, na działce też muszę trochę porobić bo zarasta trawa![]()
![]()
![]()
Mam z ciuchami podobnie : szafy pełne a ja nie mam w czym chodzić...
Miłej niedzieli, teraz za chyba "ogrodnicy" bo zimno w nocy bardzo....btttt
MB&Ofelia pisze:Przy porządkowaniu ubrań przydaje się jedno - przymierzanie. Każdy nienoszony ciuch trzeba na siebie włożyć. Zwykle przypominamy sobie wtedy, dlaczego nie nosimy (tu się marszczy, tu ciśnie, tu źle się układa...). Jak coś nie leży albo totalnie nie pasuje do nas kolorystycznie, to za miesiąc też nie będzie leżało i nie będzie pasowało.
W skrajnych przypadkach wkładamy ciuch na siebie i wychodzimy w tym z domu.
Anna2016 pisze:Moja znajoma miała zwyczaj że jeśli w jakimś ubraniu nie chodzila ani razu przez rok, to.......wyrzucała
pibon pisze:Ja mam takie ubrania, ktore super leza, sa piekne ale nie mam nigdy okazji w nich wyjsc, bo jak zaloze to wygladam zbyt "odstawiona". No i nie ma mowy, nie oddam ich:-)
Ale przynajmniej ostatnio udalo mi sie pozbyc wielu par dzinsow, to juz sukces bo polka mi sie zwolnila.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, pibon i 84 gości