Wygląda jak zakochany fan

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spooxterium pisze:MB&Ofelia pisze:No co, przed snem potrzebna jest gimnastykaJa właśnie wybawiam moje pannice, ale jako nastolatki brykają trochę powazniej.
PS. I jaki cel podróży obrał Spooky?
Jakie to są te poważne bryki? Aż jestem ciekawa![]()
Dziś nie był wybredny, czasem kręci i kręci nie mogąc się zdecydować, dziś padło na Australię
ewkkrem pisze:Oj tam, zakochany. Pewnie u Deana na nosie siedziała mucha
Silverblue pisze:ewkkrem pisze:Oj tam, zakochany. Pewnie u Deana na nosie siedziała mucha
No i nici z mojej romantycznej wizji
mir.ka pisze:[nie za daleko dla małego kotka?
Spooxterium pisze:MB&Ofelia pisze:No co, przed snem potrzebna jest gimnastykaJa właśnie wybawiam moje pannice, ale jako nastolatki brykają trochę powazniej.
PS. I jaki cel podróży obrał Spooky?
Jakie to są te poważne bryki? Aż jestem ciekawa![]()
Dziś nie był wybredny, czasem kręci i kręci nie mogąc się zdecydować, dziś padło na Australię
Spooxterium pisze:mir.ka pisze:[nie za daleko dla małego kotka?
łapką po globusie wszędzie blisko
MB&Ofelia pisze:Hmmm... Czyżby Spooky planował polowanie na kangury?
jolabuk5 pisze: i taki trochę "władczy"![]()
Silverblue pisze:I taki już dorosły się wydaje na tych zdjęciach
Spooxterium pisze:MB&Ofelia pisze:Hmmm... Czyżby Spooky planował polowanie na kangury?
może najpierw kupię mu karmę z kangura żeby zobaczył z czym to się je
chociaż znając go to chętnie poszedłby na żywioł
jolabuk5 pisze: i taki trochę "władczy"![]()
no jak się gdzieś pokłada to na całego i sprawia takie wrażenie - blat, ja, wszystko należy do niego![]()
Silverblue pisze:I taki już dorosły się wydaje na tych zdjęciach
mój brat jak go zobaczył po 3ch m-cach na żywo to zażartował, że już jest duże bydle z niego![]()
z tego co mi się udało namierzyć i naważyć to ma około 45cm tułowia+35cm ogona i 4kilokotaa dopiero co to było takie tyci tyci
mir.ka pisze:4 kg?to faktycznie duży
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości