KSIĄŻKI + Sultane Jeanne Arthes

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw mar 06, 2025 22:35 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Hańka pisze:Uwierzycie? Już wczoraj książką była u mnie! 8O W dodatku z gratisami :mrgreen:
Jeszcze raz dziękuję! :kotek:

A dziś już przeczytałaś? :ryk: Raz mi się tak zdarzyło, gdy dokupiłam książkę z cyklu :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt mar 07, 2025 7:52 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Atta pisze:
Hańka pisze:Uwierzycie? Już wczoraj książką była u mnie! 8O W dodatku z gratisami :mrgreen:
Jeszcze raz dziękuję! :kotek:

A dziś już przeczytałaś? :ryk: Raz mi się tak zdarzyło, gdy dokupiłam książkę z cyklu :mrgreen:

Dopiero czytam "Nocnego człowieka" (tom 5.) a "Ślepy trop" to tom 10. Musi poczekać :mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie mar 09, 2025 22:48 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

O popatrz! to 11 tom poczeka tu na Ciebie :ryk: A dostałam jeszcze od znajomych "Psy gończe", to po przeczytaniu mogę posłać dalej :ok:
Do tej pory (nie czytałam wszystkich tomów cyklu) najbardziej podobały mi się wydarzenia z tomu 10 i 11

Atta

Post » Nie mar 09, 2025 23:02 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

O kurczę, masz coś jeszcze Horsta? Jak to się stało, że przegapiłam? Zarezerwuj dla mnie, proszę, do jutra fszystko a ja sprawdzę, czego mi brak na półce, ok?
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Pon mar 10, 2025 15:36 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Hańka pisze:O kurczę, masz coś jeszcze Horsta? Jak to się stało, że przegapiłam? Zarezerwuj dla mnie, proszę, do jutra fszystko a ja sprawdzę, czego mi brak na półce, ok?

Jedna jedyna t.4 - ale to już musiałaś czytać, więc odpada :mrgreen:
Psy gończe t.8 (gdy przeczytam!)
Gdy mrok zapada t.0,5 prequel - to się już sprzedało :(
Kod Kathariny t.11

Sprawdzę czy mam jeszcze coś...

Nie czytam ich w kolejności, bo one przecież nawet nie były u nas wydawane chronologicznie, ale powiem,że im dalej, tym treść jest ciekawiej budowana.

Np Jedna jedyna i Szumowiny są dla mnie takie sobie, ale ta część o Felicji (mimo iż 2 w kolejności) już lepsiejsza, a całkiem niezłe Ślepy trop oraz Kod Kathariny :ok:
Ostatnio edytowano Pon mar 10, 2025 15:54 przez Atta, łącznie edytowano 1 raz

Atta

Post » Pon mar 10, 2025 15:48 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Atta pisze:
Hańka pisze:O kurczę, masz coś jeszcze Horsta? Jak to się stało, że przegapiłam? Zarezerwuj dla mnie, proszę, do jutra fszystko a ja sprawdzę, czego mi brak na półce, ok?

Jedna jedyna t.4 - ale to już musiałaś czytać, więc odpada :mrgreen:
Psy gończe t.8 (gdy przeczytam!)
Gdy mrok zapada t.11 - to się już sprzedało :(
Kod Kathariny t.12

Sprawdzę czy mam jeszcze coś...

Nie czytam ich w kolejności, bo one przecież nawet nie były u nas wydawane chronologicznie, ale powiem,że im dalej, tym treść jest ciekawiej budowana.

Np Jedna jedyna i Szumowiny są dla mnie takie sobie, ale ta część o Felicji (mimo iż 2 w kolejności) już lepsiejsza, a całkiem niezłe Ślepy trop oraz Kod Kathariny :ok:

Topsz, wezmę Kod i Psy, jak już przeczytasz :mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Pon mar 10, 2025 15:56 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

:ok: Na razie zarezerwuję Katharinę.

Właśnie odszukuję prawidłową kolejność w cyklu, bo portale żle klasyfikują tę część o młodym Wistllingu, a to był sobie prequel 8)

Atta

Post » Pon mar 10, 2025 16:22 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Dzięx
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Pon mar 10, 2025 17:15 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

A co powiesz na Jaskiniowca? :mrgreen: W cyklu to 9 tom. Wydawało mi się,że już sprzedałam a tu taka niespodziewajka.

Atta

Post » Pon mar 10, 2025 22:24 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Onegoż posiadam :mrgreen:
Natomiast pożądam jeszcze tomów: "Gdy mrok zapada", "Poza sezonem", "Ukryty pokój", "Zła wola" i "Sprawa 1569".
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Wto mar 11, 2025 17:30 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Hańka pisze:Onegoż posiadam :mrgreen:
Natomiast pożądam jeszcze tomów: "Gdy mrok zapada", "Poza sezonem", "Ukryty pokój", "Zła wola" i "Sprawa 1569".

Ni MA :P Gdy mrok zapada, Poza sezonem sprzedane :twisted: A reszty nigdy nie miałam i jeszcze nie czytałam. Zbierasz caaaały cykl?!! 8O Na razie to jakieś 17-18 tomów, ale kto wie, co wydawcy ukrywają :mrgreen: Nie mam tyle miejsca w domu, a muszę mieć półeczki na Mankella i resztę skandynawskiej świty. A ile polskich cykli mam po jednym tomie na zachęte :ryk:

Z Psami troszkę poczekasz, bo jestem w toku innego kryminału, wiec sama rozumiesz, tylu spraw nie mogę ciągnąc na raz, muszę to czymś przełamać. Daj mi tydzień :201494

Atta

Post » Wto mar 11, 2025 20:50 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Atta pisze:
Hańka pisze:Onegoż posiadam :mrgreen:

Ni MA :P Gdy mrok zapada, Poza sezonem sprzedane :twisted: A reszty nigdy nie miałam i jeszcze nie czytałam. Zbierasz caaaały cykl?!! 8O Na razie to jakieś 17-18 tomów, ale kto wie, co wydawcy ukrywają :mrgreen: Nie mam tyle miejsca w domu, a muszę mieć półeczki na Mankella i resztę skandynawskiej świty. A ile polskich cykli mam po jednym tomie na zachęte :ryk:

Z Psami troszkę poczekasz, bo jestem w toku innego kryminału, wiec sama rozumiesz, tylu spraw nie mogę ciągnąc na raz, muszę to czymś przełamać. Daj mi tydzień :201494

Lubię mieć całe serie. I nie poganiam Cię, broń Boże. Mam co czytać, spoko.
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Pt mar 14, 2025 15:17 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Tak, całość jest mile widziana, tylko część księgozbioru musiałabym w końcu przenieść do sąsiada :twisted:

Atta

Post » Czw mar 27, 2025 19:10 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

I kolejne książki u mnie - z jaką piękną zakładką! Dziękuję! :kotek:
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Czw mar 27, 2025 20:21 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Hańka pisze:I kolejne książki u mnie - z jaką piękną zakładką! Dziękuję! :kotek:

Przy okazji OLX potwierdź odbiór :ok: I niech się czyta!!!!

Atta

[poprzednia][następna]