Hańka pisze:Uwierzycie? Już wczoraj książką była u mnie!W dodatku z gratisami
![]()
Jeszcze raz dziękuję!
A dziś już przeczytałaś?
Raz mi się tak zdarzyło, gdy dokupiłam książkę z cyklu Hańka pisze:Uwierzycie? Już wczoraj książką była u mnie!W dodatku z gratisami
![]()
Jeszcze raz dziękuję!
Raz mi się tak zdarzyło, gdy dokupiłam książkę z cyklu Atta pisze:Hańka pisze:Uwierzycie? Już wczoraj książką była u mnie!W dodatku z gratisami
![]()
Jeszcze raz dziękuję!
A dziś już przeczytałaś?Raz mi się tak zdarzyło, gdy dokupiłam książkę z cyklu
A dostałam jeszcze od znajomych "Psy gończe", to po przeczytaniu mogę posłać dalej
Hańka pisze:O kurczę, masz coś jeszcze Horsta? Jak to się stało, że przegapiłam? Zarezerwuj dla mnie, proszę, do jutra fszystko a ja sprawdzę, czego mi brak na półce, ok?

Atta pisze:Hańka pisze:O kurczę, masz coś jeszcze Horsta? Jak to się stało, że przegapiłam? Zarezerwuj dla mnie, proszę, do jutra fszystko a ja sprawdzę, czego mi brak na półce, ok?
Jedna jedyna t.4 - ale to już musiałaś czytać, więc odpada![]()
Psy gończe t.8 (gdy przeczytam!)
Gdy mrok zapada t.11 - to się już sprzedało![]()
Kod Kathariny t.12
Sprawdzę czy mam jeszcze coś...
Nie czytam ich w kolejności, bo one przecież nawet nie były u nas wydawane chronologicznie, ale powiem,że im dalej, tym treść jest ciekawiej budowana.
Np Jedna jedyna i Szumowiny są dla mnie takie sobie, ale ta część o Felicji (mimo iż 2 w kolejności) już lepsiejsza, a całkiem niezłe Ślepy trop oraz Kod Kathariny
Na razie zarezerwuję Katharinę.Hańka pisze:Onegoż posiadam![]()
Natomiast pożądam jeszcze tomów: "Gdy mrok zapada", "Poza sezonem", "Ukryty pokój", "Zła wola" i "Sprawa 1569".

Atta pisze:Hańka pisze:Onegoż posiadam![]()
Natomiast pożądam jeszcze tomów: "Gdy mrok zapada", "Poza sezonem", "Ukryty pokój", "Zła wola" i "Sprawa 1569".
Ni MAGdy mrok zapada, Poza sezonem sprzedane
A reszty nigdy nie miałam i jeszcze nie czytałam. Zbierasz caaaały cykl?!!
Na razie to jakieś 17-18 tomów, ale kto wie, co wydawcy ukrywają
Nie mam tyle miejsca w domu, a muszę mieć półeczki na Mankella i resztę skandynawskiej świty. A ile polskich cykli mam po jednym tomie na zachęte
Z Psami troszkę poczekasz, bo jestem w toku innego kryminału, wiec sama rozumiesz, tylu spraw nie mogę ciągnąc na raz, muszę to czymś przełamać. Daj mi tydzień

Hańka pisze:I kolejne książki u mnie - z jaką piękną zakładką! Dziękuję!
I niech się czyta!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości