Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Ojej, faktycznie mogło to tak zabrzmieć... Tak, masz rację, na pewno będziemy mieć kontakt, tylko w pracy będzie mniej fajnie. Ale jakoś to będzie.
pibon pisze:W pracy spedza sie bardzo duzo czasu wiec super miec taka fajna osobe. A moze jednak po rozmowie nie odejdzie
madrugada pisze:Silverblue pisze:Dziś troszkę smutno mi się zrobiło, bo chyba odchodzi moja bardzo fajna koleżanka z pracy, super się dogadujemy, w dodatku też kociara. Jutro idzie na rozmowę. Życzę jej jak najlepiej, ale zawsze to smutno jak odchodzą bratnie dusze. No ale cóż, życie idzie do przodu i nic nie stoi w miejscu:)
W pierwszej chwili pomyślałam, że odchodzi... na tamten świat. To tak na fali ostatnich odejść na miauSilverblue, przecież możecie nadal utrzymywać kontakt, poza firmą. Więc nie smuć się. Ja mam wiele znajomych z pracy, po odejściu
Silverblue pisze:Właśnie, głównie chodzi o to że fajnie się współpracowało. Że była w pracy ta osoba, na którą można było liczyć,a przy okazji było dużo wspólnych tematów. Na razie chyba nie będzie nikogo nowego, przynajmniej nic na to nie wskazuje, ale tym się już przestałam przejmować, robię tyle ile robię i ani trochę więcej, bo już nieraz przekonałam się że nie warto się poświęcać.
Dziękuję Wam za wsparcie![]()
pibon pisze:Nie warto sie przepracowywac i posiecac bo beda oczekiwac tego zawsze.
Fajnie, ze masz Loco. Pewno po pracy na skrzydelkach do domu lecisz:-)
Anna2016 pisze:Fajna kocio-psia sympatia![]()
U nas dziś szaro i mżawka, czasem lubię taką pogodę....jest taka uspokajajaco-wyciszająca....Dobrego dnia
Anna2016 pisze:Fajna kocio-psia sympatia![]()
U nas dziś szaro i mżawka, czasem lubię taką pogodę....jest taka uspokajajaco-wyciszająca....Dobrego dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości