Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Nie będę Ci podpowiadała wyrywania umywalki ze ściany czy z podłogi...
Silverblue pisze:Nul pisze:Nie będę Ci podpowiadała wyrywania umywalki ze ściany czy z podłogi...
A ja tak właśnie myślę czy umywalka i kabina to nie jest za wielki luksus?Może wybierz co Ci bardziej odpowiada po prostu
jolabuk5 pisze:Może się zmieni, ale to trzeba by poczekać z 10 lat...
Nul pisze:Nie będę Ci podpowiadała wyrywania umywalki ze ściany czy z podłogi...
mir.ka pisze:Nul pisze:Nie będę Ci podpowiadała wyrywania umywalki ze ściany czy z podłogi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Pewnie dałoby się dobrać lepsze szelki dla Maciusia, wiem że są takie bardziej zabudowane, z nich kotu ciężej się wymsknąć. Ja mam bardziej proste szelki, z których Ofelia korzystała całe wieki temu. A tak na marginesie, ona nie z szelek wylazła, tylko abażur zsunęła z łepetynki. I tak sobie dyndał, na obroży podpiętej do szelek...
mir.ka pisze:Niteczka to kot dla wyjątkowych miłośników kotów , nie każdy dom z nią wytrzyma, więc raczej zostanie u Ciebie. Małe szanse, że z wiekiem łobuzowanie jej przejdzie, mam tak z Daisy, nic się nie zmienia.
jolabuk5 pisze:Może się zmieni, ale to trzeba by poczekać z 10 lat...
Silverblue pisze:Nul pisze:Nie będę Ci podpowiadała wyrywania umywalki ze ściany czy z podłogi...
A ja tak właśnie myślę czy umywalka i kabina to nie jest za wielki luksus?Może wybierz co Ci bardziej odpowiada po prostu
ewar pisze:Nie przejmowałabym się tym, że kotka jest taka nadaktywna. Dobrze się czuje, więc w porządku. Moja Nosia miała fartuszek dwa dni, a i w nim potrafiła się wspinać pod sufit i tak jest do dzisiaj. Im wyżej, tym lepiej, nie do opanowania. Dorośnie.
Spooxterium pisze:Silverblue pisze:Nul pisze:Nie będę Ci podpowiadała wyrywania umywalki ze ściany czy z podłogi...
No kto to widział takie luxusy![]()
A serio to może dałoby radę jakiś kawałek płyty gipsowej wsadzić coś jakoś?
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Może się zmieni, ale to trzeba by poczekać z 10 lat...
czyli u mnie jeszcze 1,5 roku? ufff
Katarzynka01 pisze:Zaglądałam, zaglądałam a i tek przegapiłam trzymanie kciuków za sterylkę
ewkkrem pisze:Muszę pomyśleć o czymś pionowym dla odcięcia przestrzeni między umywalką a kabiną.
Spooxterium, coś mi świta. Pomysłowy Dobromir może coś wymyśli
![]()
MB&Ofelia pisze:U koleżanki z pracy jej kotu, gdy był w wieku kocięcym, zdarzało się skorzystać z bidetu "kuwetowo".
Kuwetę miał na parterze domku i sprytnie wykombinował, że jak mu się zachce siusiu na piętrze, to zamiast gnać w te pędy, można skorzystać z "tego czegoś stojącego w łazience".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 20 gości