Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Bardzo ładne i romantyczne:)
A dziś piękna pogoda jeszcze, od jutra ma się znowu ochłodzić. Wybieram się po południu na spacer z koleżanką, może spotkamy jakieś kwiatuszki
Anna2016 pisze:Dziękuję Jolu, dziękuję Silverblue![]()
ja to głupia jestem: nie mogę mieć więcej niż 2 dni pod rząd wolnego bo jak długie wolne to dopada mnie dół samotności....![]()
![]()
Silverblue pisze:Anna2016, ja też tak miewam że na wolnym dopadają mnie różne smutne myśli. Jak pracuję to nie ma to czasu, więc wyłażą kiedy nie pracuję...
MB&Ofelia, u nas są plany urlopowe, ale też pewnie jak jest więcej ludzi to mniej problemu jak kilku osób zabraknie. Ale za to listopad i grudzień to miesiące " bezurlopowe" - najgorętszy okres u nas.
Wróciłam ze spaceru i czują to moje nogi - odzwyczaiłam się od takich tras. Trzy godziny z hakiem energicznego dość chodzenia.
MB&Ofelia pisze:A mi by się przydało jeszcze kilka dni wolnego. Przez Ofelkowy pyś nie zrobiłam wszystkiego, na co miałam ochotę. A jutro znów do roboty![]()
Żeby nie było, urlopu mam od zakichania, ale nie mam kiedy wziąć, bo cały czas kogoś w pracy zastępuję
No tak, jak dużo osób choruje i są zastępstwa, to raczej trudno o urlop. Przez długi czas byłam w pracy odpowiedzialna za grafik dyżurowy i urlopowy i wiem, jakie to stwarza problemy. Szczególnie, jak osób jest za mało - a pracodawca nie chce nikogo dodatkowo przyjąc, woli wykorzystywać pracowników.MB&Ofelia pisze:U nas też są plany urlopowe, ale od kilku lat moje plany nie mają wiele wspólnego z realizacją...
A na spacerze też byłam. Całkiem sporo ptaszków się trafiło. I miałam okazję zapoznać się bliżej z kotami koleżanki z pracy. Pomiziałam je przez siatkę woliery. Poocierały się o moje palce, a jeden próbował mnie miłośnie podgryźć.
Anna2016 pisze:Kochana Jolu zdrowego dnia![]()
Ja już w nowej pracy ale jeszcze boli mnie bardzo odejście ze starej......
Anna2016 pisze:Moja kochana Jola![]()
![]()
Silverblue pisze:Anna2016, mam nadzieję że wkrótce odnajdziesz się w nowej pracy i nie będzie tak bolało odejście ze starej. I że pomału wszystko się dobrze poukłada
madrugada pisze:Aniu, nie warto rozpamiętywać. Teraz masz nową pracę i niech Cię ona cieszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości