Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aga66 pisze:Asiu, obecnie z toczniem się w miarę normalnie żyje. Głowa do góry
ASK@ pisze:aga66 pisze:Asiu, obecnie z toczniem się w miarę normalnie żyje. Głowa do góry
Jeszcze nie przesadzone więc muszę złapać luzu. Bo ew świadomość ner i stocznia deczko mnie dołuje
Na gębie coś jest i trzeba to ustalić..
kajtek56 pisze:ASK@ pisze:aga66 pisze:Asiu, obecnie z toczniem się w miarę normalnie żyje. Głowa do góry
Jeszcze nie przesadzone więc muszę złapać luzu. Bo ew świadomość ner i stocznia deczko mnie dołuje
Asiu jest coś takiego jak toczeń polekowy. Podobno dość często rozpoznawany właśnie przez reumatologów, a ustępuje po wyeliminowaniu leku, który lico nadobne "zdobi" kształtem motyla. Brałaś od cholery leków, zatem trzymajmy się tego, że kumata pani doktor znajdzie winowajcę![]()
![]()
![]()
edytowałam literówkę, bom półślepa
meg11 pisze:kajtek56 pisze:ASK@ pisze:aga66 pisze:Asiu, obecnie z toczniem się w miarę normalnie żyje. Głowa do góry
Asiu jest coś takiego jak toczeń polekowy. Podobno dość często rozpoznawany właśnie przez reumatologów, a ustępuje po wyeliminowaniu leku, który lico nadobne "zdobi" kształtem motyla. Brałaś od cholery leków, zatem trzymajmy się tego, że kumata pani doktor znajdzie winowajcę![]()
![]()
![]()
edytowałam literówkę, bom półślepa
https://www.mp.pl/pacjent/reumatologia/ ... n-polekowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości