Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Dziękuję, gadałam 6.5 godz do ekranu , gardło zdarte, chyba było dobrze poza tym. Dobrego wieczoru![]()
![]()
madrugada pisze:Aniu, już niedługo zmienisz pracę. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona.
Anna2016 pisze:Dziękuję Jolu![]()
Dziękuję Grażynko
Silverblue pisze:Uff,tyle godzin,nie dziwię się że gardło zdarte...
A jeszcze co do wody,to ja tak jak Jola,od razu bym pomyślała o Mici,potem dopiero szukała innej przyczyny
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Dziękuję Jolu![]()
Dziękuję Grażynko
A jutro tez wykłady? Czy tylko ćwiczenia? Chociaż właściwie nie wiem, co lepsze, w czasie wykładu kontrolujesz tylko to, co sama mówisz, a na ćwiczeniach nigdy nie wiadomo, z czym wyskoczą studenci
jolabuk5 pisze:Spooxterium pisze:jolabuk5 pisze:Wczoraj w przedpokoju znalałam wielką kałużę. Cóż, pomy ślałam, że to Calineczka
Ja bym podejrzewała wystąpienie żyły wodnej ale ja to ja
Ja, jak widzę mokre na podlodze, to jakoś odruchowo myślę, ze to kot
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Spooxterium pisze:jolabuk5 pisze:Wczoraj w przedpokoju znalałam wielką kałużę. Cóż, pomy ślałam, że to Calineczka
Ja bym podejrzewała wystąpienie żyły wodnej ale ja to ja
Ja, jak widzę mokre na podlodze, to jakoś odruchowo myślę, ze to kot
ja tylko jednego kota posadzam o takie rzeczy, tego najmłodszego
MB&Ofelia pisze:Jako że moje pannice dobrze wychowane i nawet po narkozie, słaniając się na łapkach, pełzły do kuwety, to znajdując kałużę na podłodze prędzej bym podejrzewała dziurę w dachu, niż kota.
Aczkolwiek raz znalazłam i okazało się, że to owszem, kot, tyle że nie tym końcem.
Silverblue pisze:Ja w sumie nie powinnam mieć powodu do podejrzeń, Micia przez cały pobyt u nas tylko dwa razy nasikała poza kuwetą, raz jak z jakiegoś powodu zaczęła się bać wchodzić do kuwety i wtedy pomogło ustawienie drugiej w innym miejscu, a drugi raz kiedy kuwetę czyścił Sebek i tak jakoś z wierzchu to robił. Micia nasikała wtedy tuż obok, a ja jak zaczęłam czyścić to na dole pod warstwą czystego żwirku było dosłownie bagno. Oj, dostało mu się wtedy za to i więcej tego błędu nie popełnił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 108 gości