To coś panterkowe pod Niteczką to mój komino-szalik. Dzisiaj rano znalazłam w pokoju pod łóżkiem. Przyniosła i rozesłała zamiast czerwonego dywanu?

Silverblue pisze:Ojej, bardzo mi miło się zrobiło że jestem postrzegana jako odpowiedzialny domek
Taki dwupak i to z Maciusiem i limuzyna jeszcze złota i posag!! Ale mnie coś też się wydaje że Niteczka już ten swój domek ma...
To przecież cała rodzina, jeden myje z tej strony, drugi z tej, no to chyba cały czteropak się z tego robiNo i ewkkrem w posagu
![]()
Niteczka najwidoczniej już wie że weterynarz jest niezbyt fajnym kolegą i trzeba go zniechęcić do siebie. Ale najważniejsze że kolejne szczepienie zaliczone.
A za MaCiusia oczywiście kciuki za wtorek![]()
Nooo, dobra. Zapiszę Ci w testamencie. Wszystkie cztery

Szczepienie niby zaliczone ale na pół gwizdka. Część szczepionki wyciekła. Pani wet pytała czy "dolać" ale odpuściłam. Mało wiem o szczepionkach ale podobno wielkość dawki jest jednakowa bez względu na wagę kota. Niteczka dostała jakieś 3/4 dawki.
MB&Ofelia pisze:Za Maciusia![]()
![]()
![]()
Nas też niedługo czeka wampiriada i to podwójna. Ale najpierw szczepienie. Póki co się odrobaczyłyśmy.
MaCiuś raczej nie podziękuje

MB&Ofelia, szczepisz swoje dziewczyny? Ja starszaków już nie szczepię. Niteczkę jeszcze zaszczepię za dwa lata (chyba, że wcześniej znajdzie domek) i dam spokój.
MaryLux pisze:Dawno to mówiłam, że mała nicią już ma domek
Chyba wykrakałaś

No, ale może ktoś z forum się zakocha?
Gosiagosia pisze:Poczytałam i obejrzałam zdjęcia i filmik.
Serce się raduje![]()
taką cudowną rodzinkę Niteczka znalazła![]()
Nie wyobrażam sobie innej.
Ewa gratulcje![]()
Gosiu, tu kluczem był wiek Niteczki. Dokocenie kocim dzieciakiem jest duuuużo łatwiejsze. Ale fakt, Niteczka wyjątkowo dała się pokochać