Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FuterNiemyty pisze:Rzuc okiem na watek Sowki od Blue, wprawdzie tam jazda bez trzymanki z tematami zdrowotnymi, ale i kwestia tluszczow we krwi sie przewijala. Moze do przemyslenia cos sie trafi?
Urocza parka, ale jednak zachowują dystans![]()
Zeeni pisze:Urocza parka, ale jednak zachowują dystans![]()
To prawda, Nesto jest takim indywidualistą, a Simi znowuż wiem, że by się tak zajmowała drugim kotem jakby sobie dawał. Dla mnie najważniejsze, że się nie gryzą i że się akceptująDzieli ich 8 lat. Czasem się biją i gonią, ale to bardziej w formie zabawy
Zeeni pisze:Pytałam dzisiaj o Lipanthyl, ale u nas gastroenterolog na razie się wzbrania przed tym. Powiedziała, że lepiej probowac innymi sposobami na razie, bo Lipantyl to ludzki lek i nie jest dobrze przebadany na zwierzakach. I tak, podraznia trzustke tez przyczynia sie do stluszczenia watroby dlatego mimo wszystko warto probowac zbijac... U nas niewiadomo co to powoduje wiec na razie bedziemy probowac innymi sciezkami
ewkkrem pisze:Zeeni pisze:Pytałam dzisiaj o Lipanthyl, ale u nas gastroenterolog na razie się wzbrania przed tym. Powiedziała, że lepiej probowac innymi sposobami na razie, bo Lipantyl to ludzki lek i nie jest dobrze przebadany na zwierzakach. I tak, podraznia trzustke tez przyczynia sie do stluszczenia watroby dlatego mimo wszystko warto probowac zbijac... U nas niewiadomo co to powoduje wiec na razie bedziemy probowac innymi sciezkami
Ok.
Gdybyś chciała to mam 20 tabl. do oddania. Termin do stycznia 2026r.
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, CattAngel, Jura, puszatek i 37 gości