Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:olesia.b pisze:Benio w młodości uwielbiał skakać na plecy jak ktoś się pochylił. Wtedy najgorsze co można było zrobić to się wyprostować…
Wielce łaskawy to kotek, Piorun nie czeka aż się pochylisz. Wskakuje jak na drzewo albo inny drapak i wspina się![]()
A jak Benio dzisiaj?
anka1515 pisze:To i tak dobrze ,ze nie chodzisz w spódnicy na gumce
Takie leciutkie ,fruwajki jak się kiedyś chodziło
Miałam takiego kocia kropka niewidomego wykarmionego łyżeczka
Wisiał wiecznie , i dalej na barana albo na głowę i tak chodziliśmy
Musiałam przerzucić sie na leginsy
Już wam wszedł na głowy co dalej będzie ?
olesia.b pisze:[quote="Katarzynka01"
A jak Benio dzisiaj?
jolabuk5 pisze:Śpiący Piorunek wygląda jak uosobienie kociej niewinności
Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:Śpiący Piorunek wygląda jak uosobienie kociej niewinności
I taki też jest gdy już śpi![]()
A zanim zaśnie robi mi z głowy jesień średniowieczaJesień średniowiecza jest bolesna gdy wije mi na głowie gniazdo zapalczywie ugniatając łapeczkami i robiąc mi tapir, albo raczej kołtun
Katarzynka01 pisze:Chciał fryzurę zrobić Justynowi, ale zorientował się, że on w zasadzie nie ma włosów, bardzo był rozczarowany
olesia.b pisze:Do zjedzenia jest ten Piorunek. Małe koty w ogóle są najsłodszymi stworzeniami. Nie wiem jak Wy sądzicie, ale no żadne inne zwierzęta nie są tak rozbrajające jak te małe chuligany!
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Chciał fryzurę zrobić Justynowi, ale zorientował się, że on w zasadzie nie ma włosów, bardzo był rozczarowany
Przy Piorunku mało włosów to zaleta
Katarzynka01 pisze:Chciał fryzurę zrobić Justynowi, ale zorientował się, że on w zasadzie nie ma włosów, bardzo był rozczarowany
olesia.b pisze:Ja mam mało włosów, więc taki „tapirzysta” bardzo by mi się przydał
Silverblue pisze:Katarzynka01 pisze:Chciał fryzurę zrobić Justynowi, ale zorientował się, że on w zasadzie nie ma włosów, bardzo był rozczarowany
![]()
![]()
Śnieg jest całkiem fajny, zwłaszcza kiedy można się potem ogrzać w domku. A najfajniejsze jest patrzenie jak kociak odkrywa świat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Tygrysiątko i 64 gości