Razem w wypadku Nulki to pojęcie baaardzo względne

. Została mi ta chińska podróba, śliczna jak obrazek, słodka jak toffi, nieuchwytna jak wiatr i tak można w nieskończoność...Koteczka, w której ciałku są pokłady wszystkiego, co najpiękniejsze, a w główce kotłowanina całej gamy emocji tęsknoty i strachu.
I tak już pewnie zostanie, Nula się nie zmieni. Kochała jedynie swojego synka, Pasia i Bratu, dla mnie zostały tylko bardzo mocno określone zasady ograniczonej tolerancji, których muszę przestrzegać oczywiście na jej warunkach. Musiałam się podporządkować, nie mam wyjścia

.
Nie wiem czy wie, że jest moja. Droczy się ze mną, robi mnie totalnie w trąbę, udaje, że ucieka w ogrodzie na drzewo tylko po to, żeby za chwilę zeskoczyć, przegalopować obok nogi i spod iglaków, oczywiście bardzo dobrze schowana, wołać, że bolioliboli- przynieś mi tutaj obiad! To przynoszę, a ona-myk!- na przeciwną stronę ogrodu- nie tu! Wolę po drugiej stronie... I tak w kółko.
Boję się o nią. Gdyby cokolwiek...

Nie, nie będzie cokolwiek. Nie i już.
I tak mi się skojarzyło :
... ile czasu nam zostało słuchać szumu fal Bałtyku...Tylko chyba Izka53 mnie rozumie, trudno...
Bo wiecie co?
...puśćmy to wszystko, puśćmy...Wcielonego Diabła chyba nie dam rady sfotografować. To bardzo specyficzny kotek, albo koteczka.
Jeżeli niechcący natknę się na niego na tarasie, to aż mi go żal. Nieruchomieje jak sparaliżowane jadem
grzechotnika bezbronne zwierzątko na pustyni, wybałusza oczka i zastanawia się co robić. Szybko myśli, jest błyskawiczny. I znika z prędkością światła, jest szybszy niż jakakolwiek migawka w aparacie. Może kiedyś kawałek ogonka uda się uchwycić, ale szanse są mizerne.
Co innego Silver, Silver ma w sobie mnóstwo dostojności, godności i elegancji. Mam nadzieję, że z domu to wynosi

.
Cieplej dzisiaj troszkę, niestety podobno idzie ochłodzenie. Cóż, zniesiemy godnie, taki mamy klimat

.
Futer i Szara- bądźcie dzielne

! Co tam, to tylko szczepienie, to wielkie szczęście odwiedzać weta wyłącznie w tak prozaicznej sprawie.
Spokojnego dnia Wszystkim!