czitka, czy Pyton w ogóle umie obsługiwać komputer?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Będzie fotorelacja?
czitka pisze:Kochani!
Żyjemy. Ja muszę rozplątywać Pytona z innego dużego drzewa, więc chwilowo mnie nie ma.
Dzieje się!
Dopiero wróciliśmy jak Litwini z nocnej wycieczki, ja idę do ogrodu a klawiaturę oddaję Silverblue.
Wrócę niebawem.
Tak więc to ja,Silverblue .Baliśmy się wysiąść z pociągu, ale potem już było z górki. No prawie, bo okazało się że Pyton przymarzł nieco do drzewa. Zostawiliśmy go by odtajał i wybraliśmy się na spacer. I tu wielkie podziękowania dla wspaniałej MaryLux, która oprowadziła nas po Wrocławiu z pełnym profesjonalizmem i wielkim zaangażowaniem.
Zdjęcie robiła czitka, bo nie chce być na zdjęciu, mamy do użytku wewnętrznego![]()
Marysiu, bardzo dziękujemy!![]()
Resztę dopisze czitka, jak rozplącze Pytona!
jolabuk5 pisze:czitka pisze:Kochani!
Żyjemy. Ja muszę rozplątywać Pytona z innego dużego drzewa, więc chwilowo mnie nie ma.
Dzieje się!
Dopiero wróciliśmy jak Litwini z nocnej wycieczki, ja idę do ogrodu a klawiaturę oddaję Silverblue.
Wrócę niebawem.
Tak więc to ja,Silverblue .Baliśmy się wysiąść z pociągu, ale potem już było z górki. No prawie, bo okazało się że Pyton przymarzł nieco do drzewa. Zostawiliśmy go by odtajał i wybraliśmy się na spacer. I tu wielkie podziękowania dla wspaniałej MaryLux, która oprowadziła nas po Wrocławiu z pełnym profesjonalizmem i wielkim zaangażowaniem.
Zdjęcie robiła czitka, bo nie chce być na zdjęciu, mamy do użytku wewnętrznego![]()
Marysiu, bardzo dziękujemy!![]()
Resztę dopisze czitka, jak rozplącze Pytona!
Ojej, jakie fajne spotkanie! Pieknie wyglądacie!![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Fel? Przecież on uwielbia mizianki! mam nadzieję, że szybko wylazł z kryjówki!
FuterNiemyty pisze:Pieknie, Wroclaw cudny, a fota cala w usmiechach.
Zazdraszczam tak wytrawnego przewodnika, ogrom wiedzy i umiejetnosci opowiadania.
Czitka pewnie lata za pytonami, jajkami i sciaga Nulke energia kosmiczna na kolacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości