Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Oj tam, nie róbcie z kotów piecuchówMoja pierwsza Ruzia i Drops pięknie się bawili na śniegu. Ja lepiłam im pigółki a oni biegali i usiłowali złapać. Przy okazji ślizgali się jak na ślizgawce
. Zawsze im otwierałam balkon, na każde życzenie, mróz czy nie zawsze miały prawo wyboru. Jak dupka zmarzła to było gdzie wrócić
![]()
Tylko ... wiewiórek nie było![]()
M3 zazdrości tego rajskiego ogrodu jak nie wiem czego
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Ofelii by się przydała taka czapeczka i rękawiczki (nałapniczki?). Zimno pierońsko, a ona sobie życzy przewietrzenia futerka na balkonie
Nolinie też by się przydały, bo też domaga się wietrzenia.
MaryLux pisze:Nie jest jeszcze aż tak zimno. Ja ogłaszam zimę (w sensie nałożenia rękawiczek) dopiero przy -15 stopniach.
ewkkrem pisze:Oj tam, nie róbcie z kotów piecuchówMoja pierwsza Ruzia i Drops pięknie się bawili na śniegu. Ja lepiłam im pigółki a oni biegali i usiłowali złapać. Przy okazji ślizgali się jak na ślizgawce
. Zawsze im otwierałam balkon, na każde życzenie, mróz czy nie zawsze miały prawo wyboru. Jak dupka zmarzła to było gdzie wrócić
![]()
jolabuk5 pisze:No, taki ogród to naprawdę każdy kot by chciał mieć!
Nul pisze:ewkkrem pisze:Oj tam, nie róbcie z kotów piecuchówMoja pierwsza Ruzia i Drops pięknie się bawili na śniegu. Ja lepiłam im pigółki a oni biegali i usiłowali złapać. Przy okazji ślizgali się jak na ślizgawce
![]()
Aha, Pannice mi właśnie przewietrzyły kuchnię, bo przecież MUSIAŁY właśnie mieć otwarte okno i się wpatrywać w zaoknie NIE PRZEZ SZYBĘ. No to się przewietrzyły, a kuchnia z nimi… W końcu zgoniłam tałatajstwo, wszak ja nie mam takuego futra i mnie jest zimno!
Rajski ogród fajna rzecz…
Silverblue pisze:Tak, taki ogród rajski to jest coś. A wietrzyć to wietrzę teraz dynamicznie, czyli szeroko i krótko, chociaż jeszcze w sobotę jak było słoneczko to na dłużej było otwarte. Dzisiaj już zimno i ponuro, a jak wracałam z pracy to mgła była taka gęsta że ledwo co było widać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sigrid i 143 gości