Tyduś szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 18, 2024 21:22 Re: Tyduś szuka domu

Znowu mamy zainteresowany domek , zobaczymy co z tego wyjdzie .
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt paź 18, 2024 21:28 Re: Tyduś szuka domu

Jeśli dobry i taki na zawsze, to trzymamy kciuki :ok: :)
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Sob paź 19, 2024 15:50 Re: Tyduś szuka domu

trzymam mocno kciuki... ale lepiej się nie cieszyć za szybko bo niespodzianki potrafią być zaskakujące. Ja wczoraj myślałam,że znalazłam cudowny dom dla dwóch moich kotek. Wspaniali ludzie, duży dom, tylko one dwie , bo odeszła im po 17tu latach koteczka... Pojechały, już z nocy miałam filmy, że dobrze się czują, bawią, trochę mnie nawołują, ale nie przesadnie. Tuliły się też do nowych ludzi.. A przed południem telefon- zwracamy :( . Nie uwierzycie dlaczego. Syn dziś przyjechał w odwiedziny i zrobił im niespodziankę, przywiózł kociaka od rozmnażacza (po zdjęciach malec wyglądał jak bezdomny) . Trzy koty to dla nich było by za dużo.. no więc moje zwrócone. Jedyne o co mam pretensje to właśnie o takie wspieranie rozmażaczy.. bo później mi taki jeden z drugim mówi- ja nie będę kastrował, na moje kotki są zawsze chętni . Tak... jeden trafił na prawdę dobrze(tyle że będzie sam).. a pozostałe (statystycznie) będą cierpiały :( .

Oby z Tydusiem było tym razem już na pewno i bezpiecznie i szczęśliwie- tego mocno życzę

ita79

Od: Sob lut 05, 2022 2:08

Post » Sob paź 19, 2024 16:16 Re: Tyduś szuka domu

Ita, współczuję :(
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Sob paź 19, 2024 17:14 Re: Tyduś szuka domu

Ita wspólczuję takich "akcji". Ja w swojej "działalności" miałam dwa zwroty . Malwisia wrócila do mnie po mięsiącu i już u nas została, a Dyzio wrócił następnego dnia , ale znalazł potem wspaniały dom :ok:

Tyduś (jęśli wszystko pójdzie dobrze) będzie miał dom u znajomej mojej siostry.
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia]