Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:puk puk
ewkkrem pisze:Łubudu. łubudu, zmierzamy się ze zmianą opieki weterynaryjnej! Nasza była opieka była fajna - z naciskiem na była! Nie wiem po co ludziom małe ludzie ale nasza wet zażyczyła sobie małego ludzia i ma nas w nosie. Zażyczyła sobie małe, ludzkie kociątko! No, po co ???!!!
W najbliższy wtorek duża umówiła się do nowego weta ( na szczęście beze mnie) na rozmowę o mnie (i Nowakach). Zaopatrzy się w historię mojej choroby i ... zobaczymy
![]()
No, zobaczymy czy zobaczymy bo, duża dzisiaj spadła ze stołka! Całkiem wysoko i konciaście było. Krew się lała, guza ma na czole, łokieć rozwalony na maksa
A wszystko przez ... pająki
![]()
MaCiuś.
anka1515 pisze:Maciuś trzymam kciuki za całokształt
A duża niech zostawi pająki w spokoju
Ona tez maja prawo do życia
Moja matka wczoraj chyba ubija na dworze choć próbowałam jej łapę potrącić
A ja swojego już kilka razy eksmitowałam za drzwi i już ma meldunek na stałe
Czasami z nim pogadam ,wisi nad kuchenka
Ostrzegam ,jak to się może skończyć
Drugi tłusty gania po pokoju , kiedyś się zerwałem bo pomnie łaził
Ostrzegłam , jeszcze raz i mogę ubić
Ewkrem idz do lekarza bo takie upadki mogą się złe skończyć jak u mnie
Choć większa wiedza wykazałby się na pewno znachor
Pozdrawiamy
MB&Ofelia pisze:Ojojoj, ja bym potuptała z tym łokciem do lekarza!
Maciusiu, weź wyłap wszystkie pająki, żeby twoja Duża nie musiała po stołkach łazić. Albo na przyszłoś niech sobie kupi drabinkę, taką trzystopniową.
mir.ka pisze:
MaCiusiu, ten wet gdzieś bliżej? a Duża niech uważa połamać się to nic fajnego, tym bardziej jak ma was pod opieką. Pająki to niech gdzieś nizej powiesi, zeby się do nich nie wspinała.
jolabuk5 pisze:Oojj, ale sie u Was dzieje! Straszne! Ciociu, uważaj na siebie! Raczej odwołaj te wizyte u nowego weta, musisz się wykurować!![]()
![]()
![]()
Calineczka
MB&Ofelia pisze:Ojojoj, ja bym potuptała z tym łokciem do lekarza!
Maciusiu, weź wyłap wszystkie pająki, żeby twoja Duża nie musiała po stołkach łazić. Albo na przyszłoś niech sobie kupi drabinkę, taką trzystopniową.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ojojoj, ja bym potuptała z tym łokciem do lekarza!
Podejrzewam, że Duża Ćka z drabiny też by spadła - i jeszcze mocniej się poharatała
Fel
Silverblue pisze:Oj ten łokieć wygląda strasznie! I jeszcze głowa, ło matko! ewkkrem, zaszalałaś z tymi pająkami, mam nadzieję że szybko wydobrzejesz. I jeszcze przeziębienie do tego
MaCiek, moja Duża mówi że małe ludzie są po to żeby wyrośli z nich kolejni Duzi którzy będą się opiekować kotkami.Micia
Nul pisze:Duża, ale to nie Ty miałaś robić łubudu!
MójCiusiu, opiekuj się Dużą!
Pozdrawia inna Duża, która ma siniaki po kolizji rowerowej i po sportach wodnych
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:
MaCiusiu, ten wet gdzieś bliżej? a Duża niech uważa połamać się to nic fajnego, tym bardziej jak ma was pod opieką. Pająki to niech gdzieś nizej powiesi, zeby się do nich nie wspinała.
Ciociu mir.ka, ten wet to troszkę dalej ale lepszy dojazd. A może nie tyle dojazd co miejsce parkingowe. My tego nowego to znamy bo on pracował w naszej obecnej przychodni ale się usamodzielnił. Ma podobno super wyposażoną lecznicę, jest kocim kardiologiem i mamy o nim bardzo dobre opinie (nawet takie "pozaoficjalne"
)
MaCiuś i duża.jolabuk5 pisze:Oojj, ale sie u Was dzieje! Straszne! Ciociu, uważaj na siebie! Raczej odwołaj te wizyte u nowego weta, musisz się wykurować!![]()
![]()
![]()
CalineczkaMB&Ofelia pisze:Ojojoj, ja bym potuptała z tym łokciem do lekarza!
Dziewczyny kochane, Wy tak poważnie? Z takim strupkiem do lekarza ???
Mi się przypomniały szczenięce lata, kiedy to takich strupów na łokciach i kolanach miałam mnóstwo. Praktycznie to jeden odpadał a dwa przybywały![]()
DużaMaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ojojoj, ja bym potuptała z tym łokciem do lekarza!
Podejrzewam, że Duża Ćka z drabiny też by spadła - i jeszcze mocniej się poharatała
Fel
Fel, jak zawsze masz racjęDuża ma drabinę, nawet pięciostopniową ale ma też lenia, który nie pozwolił jej wyciągnąć owej drabinki z kąta
![]()
MaCiuśSilverblue pisze:Oj ten łokieć wygląda strasznie! I jeszcze głowa, ło matko! ewkkrem, zaszalałaś z tymi pająkami, mam nadzieję że szybko wydobrzejesz. I jeszcze przeziębienie do tego
MaCiek, moja Duża mówi że małe ludzie są po to żeby wyrośli z nich kolejni Duzi którzy będą się opiekować kotkami.Micia
Ciociu, łokieć przypomina mi smak bardzo szczęśliwego dzieciństwa.
Miciu, masz bardzo mądrą Dużą![]()
MaCiuśNul pisze:Duża, ale to nie Ty miałaś robić łubudu!
MójCiusiu, opiekuj się Dużą!
Pozdrawia inna Duża, która ma siniaki po kolizji rowerowej i po sportach wodnych
Hej, Nul, witaj w klubie![]()
Przypomniałaś mi, że mam rower i ... uwielbiam wodę. Niestety, moje gabaryty nie pozwalają na uprawianie sportów wodnych. Nie produkują odpowiednio dużych kostiumów kąpielowych![]()
Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 22 gości