W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 22, 2024 20:55 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

puk puk

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 25, 2024 22:26 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

MaryLux pisze:puk puk

Puk puk chyba nie wystarczy, może trzeba załomotać...
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Czw wrz 26, 2024 0:05 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Łup łup!

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Czw wrz 26, 2024 7:51 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Łubudu!

MaryLux

Post » Czw wrz 26, 2024 15:14 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Łubudu. łubudu, zmierzamy się ze zmianą opieki weterynaryjnej! Nasza była opieka była fajna - z naciskiem na była! Nie wiem po co ludziom małe ludzie ale nasza wet zażyczyła sobie małego ludzia i ma nas w nosie :( . Zażyczyła sobie małe, ludzkie kociątko! No, po co ???!!!
W najbliższy wtorek duża umówiła się do nowego weta ( na szczęście beze mnie) na rozmowę o mnie (i Nowakach :mrgreen: ). Zaopatrzy się w historię mojej choroby i ... zobaczymy :?
No, zobaczymy czy zobaczymy bo, duża dzisiaj spadła ze stołka! Całkiem wysoko i konciaście było :twisted: . Krew się lała, guza ma na czole, łokieć rozwalony na maksa :lol: A wszystko przez ... pająki :twisted:
MaCiuś.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw wrz 26, 2024 15:28 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Maciuś trzymam kciuki za całokształt
A duża niech zostawi pająki w spokoju
Ona tez maja prawo do życia
Moja matka wczoraj chyba ubija na dworze choć próbowałam jej łapę potrącić
A ja swojego już kilka razy eksmitowałam za drzwi i już ma meldunek na stałe
Czasami z nim pogadam ,wisi nad kuchenka
Ostrzegam ,jak to się może skończyć
Drugi tłusty gania po pokoju , kiedyś się zerwałem bo pomnie łaził
Ostrzegłam , jeszcze raz i mogę ubić
Ewkrem idz do lekarza bo takie upadki mogą się złe skończyć jak u mnie
Choć większa wiedza wykazałby się na pewno znachor
Pozdrawiamy

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Czw wrz 26, 2024 15:35 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

ewkkrem pisze:Łubudu. łubudu, zmierzamy się ze zmianą opieki weterynaryjnej! Nasza była opieka była fajna - z naciskiem na była! Nie wiem po co ludziom małe ludzie ale nasza wet zażyczyła sobie małego ludzia i ma nas w nosie :( . Zażyczyła sobie małe, ludzkie kociątko! No, po co ???!!!
W najbliższy wtorek duża umówiła się do nowego weta ( na szczęście beze mnie) na rozmowę o mnie (i Nowakach :mrgreen: ). Zaopatrzy się w historię mojej choroby i ... zobaczymy :?
No, zobaczymy czy zobaczymy bo, duża dzisiaj spadła ze stołka! Całkiem wysoko i konciaście było :twisted: . Krew się lała, guza ma na czole, łokieć rozwalony na maksa :lol: A wszystko przez ... pająki :twisted:
MaCiuś.

MaCiusiu, ten wet gdzieś bliżej? a Duża niech uważa połamać się to nic fajnego, tym bardziej jak ma was pod opieką. Pająki to niech gdzieś nizej powiesi, zeby się do nich nie wspinała.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 26, 2024 15:43 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

anka1515 pisze:Maciuś trzymam kciuki za całokształt
A duża niech zostawi pająki w spokoju
Ona tez maja prawo do życia
Moja matka wczoraj chyba ubija na dworze choć próbowałam jej łapę potrącić
A ja swojego już kilka razy eksmitowałam za drzwi i już ma meldunek na stałe
Czasami z nim pogadam ,wisi nad kuchenka
Ostrzegam ,jak to się może skończyć
Drugi tłusty gania po pokoju , kiedyś się zerwałem bo pomnie łaził
Ostrzegłam , jeszcze raz i mogę ubić
Ewkrem idz do lekarza bo takie upadki mogą się złe skończyć jak u mnie
Choć większa wiedza wykazałby się na pewno znachor
Pozdrawiamy

Ciociu anka1515, duża by nie ubiła pająka za nic :) Ona kocha pająki i takie plastikowe konterfekty wiesza na ścianie :P
Obrazek
Dzisiaj usiłowała powiesić następne :) Nooo, stara jest i łamaga ale pająki przeżyły :twisted:
MaCiuś :wink:
PS.:
A łokieć wygląda tak: :mrgreen:
Obrazek
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw wrz 26, 2024 16:43 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Oojj, ale sie u Was dzieje! Straszne! Ciociu, uważaj na siebie! Raczej odwołaj te wizyte u nowego weta, musisz się wykurować! :ok: :ok: :ok:
Calineczka
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw wrz 26, 2024 16:45 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Ojojoj, ja bym potuptała z tym łokciem do lekarza!
Maciusiu, weź wyłap wszystkie pająki, żeby twoja Duża nie musiała po stołkach łazić. Albo na przyszłoś niech sobie kupi drabinkę, taką trzystopniową.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw wrz 26, 2024 21:14 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

MB&Ofelia pisze:Ojojoj, ja bym potuptała z tym łokciem do lekarza!
Maciusiu, weź wyłap wszystkie pająki, żeby twoja Duża nie musiała po stołkach łazić. Albo na przyszłoś niech sobie kupi drabinkę, taką trzystopniową.

Podejrzewam, że Duża Ćka z drabiny też by spadła - i jeszcze mocniej się poharatała :(
Fel

MaryLux

Post » Czw wrz 26, 2024 23:17 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Oj ten łokieć wygląda strasznie! I jeszcze głowa, ło matko! ewkkrem, zaszalałaś z tymi pająkami, mam nadzieję że szybko wydobrzejesz. I jeszcze przeziębienie do tego :strach:
MaCiek, moja Duża mówi że małe ludzie są po to żeby wyrośli z nich kolejni Duzi którzy będą się opiekować kotkami. :201461 Micia

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Pt wrz 27, 2024 7:01 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Duża, ale to nie Ty miałaś robić łubudu!
MójCiusiu, opiekuj się Dużą!

Pozdrawia inna Duża, która ma siniaki po kolizji rowerowej i po sportach wodnych :D
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pt wrz 27, 2024 8:21 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

mir.ka pisze:
MaCiusiu, ten wet gdzieś bliżej? a Duża niech uważa połamać się to nic fajnego, tym bardziej jak ma was pod opieką. Pająki to niech gdzieś nizej powiesi, zeby się do nich nie wspinała.

Ciociu mir.ka, ten wet to troszkę dalej ale lepszy dojazd. A może nie tyle dojazd co miejsce parkingowe :twisted: . My tego nowego to znamy bo on pracował w naszej obecnej przychodni ale się usamodzielnił. Ma podobno super wyposażoną lecznicę, jest kocim kardiologiem i mamy o nim bardzo dobre opinie (nawet takie "pozaoficjalne" :) )
MaCiuś i duża.
jolabuk5 pisze:Oojj, ale sie u Was dzieje! Straszne! Ciociu, uważaj na siebie! Raczej odwołaj te wizyte u nowego weta, musisz się wykurować! :ok: :ok: :ok:
Calineczka

Dziewczyny kochane, Wy tak poważnie? Z takim strupkiem do lekarza ???
Mi się przypomniały szczenięce lata, kiedy to takich strupów na łokciach i kolanach miałam mnóstwo. Praktycznie to jeden odpadał a dwa przybywały :D
Duża
MaryLux pisze:

Podejrzewam, że Duża Ćka z drabiny też by spadła - i jeszcze mocniej się poharatała :(
Fel

Fel, jak zawsze masz rację :twisted: Duża ma drabinę, nawet pięciostopniową ale ma też lenia, który nie pozwolił jej wyciągnąć owej drabinki z kąta :wink:
MaCiuś
Silverblue pisze:Oj ten łokieć wygląda strasznie! I jeszcze głowa, ło matko! ewkkrem, zaszalałaś z tymi pająkami, mam nadzieję że szybko wydobrzejesz. I jeszcze przeziębienie do tego :strach:
MaCiek, moja Duża mówi że małe ludzie są po to żeby wyrośli z nich kolejni Duzi którzy będą się opiekować kotkami. :201461 Micia

Ciociu, łokieć przypomina mi smak bardzo szczęśliwego dzieciństwa.
Miciu, masz bardzo mądrą Dużą :1luvu:
MaCiuś

Nul pisze:Duża, ale to nie Ty miałaś robić łubudu!

Pozdrawia inna Duża, która ma siniaki po kolizji rowerowej i po sportach wodnych :D

Hej, Nul, witaj w klubie :P
Przypomniałaś mi, że mam rower i ... uwielbiam wodę. Niestety, moje gabaryty nie pozwalają na uprawianie sportów wodnych. Nie produkują odpowiednio dużych kostiumów kąpielowych :mrgreen:
Duża
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Pt wrz 27, 2024 9:49 Re: W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

ewkkrem pisze:
mir.ka pisze:

Ciociu mir.ka, ten wet to troszkę dalej ale lepszy dojazd. A może nie tyle dojazd co miejsce parkingowe :twisted: . My tego nowego to znamy bo on pracował w naszej obecnej przychodni ale się usamodzielnił. Ma podobno super wyposażoną lecznicę, jest kocim kardiologiem i mamy o nim bardzo dobre opinie (nawet takie "pozaoficjalne" :) )
MaCiuś i duża.
jolabuk5 pisze:Oojj, ale sie u Was dzieje! Straszne! Ciociu, uważaj na siebie! Raczej odwołaj te wizyte u nowego weta, musisz się wykurować! :ok: :ok: :ok:
Calineczka

Dziewczyny kochane, Wy tak poważnie? Z takim strupkiem do lekarza ???
Mi się przypomniały szczenięce lata, kiedy to takich strupów na łokciach i kolanach miałam mnóstwo. Praktycznie to jeden odpadał a dwa przybywały :D
Duża
MaryLux pisze:

Fel

Fel, jak zawsze masz rację :twisted: Duża ma drabinę, nawet pięciostopniową ale ma też lenia, który nie pozwolił jej wyciągnąć owej drabinki z kąta :wink:
MaCiuś
Silverblue pisze:Oj ten łokieć wygląda strasznie! I jeszcze głowa, ło matko! ewkkrem, zaszalałaś z tymi pająkami, mam nadzieję że szybko wydobrzejesz. I jeszcze przeziębienie do tego :strach:

Ciociu, łokieć przypomina mi smak bardzo szczęśliwego dzieciństwa.
Miciu, masz bardzo mądrą Dużą :1luvu:
MaCiuś

Nul pisze:Duża, ale to nie Ty miałaś robić łubudu!

Hej, Nul, witaj w klubie :P
Przypomniałaś mi, że mam rower i ... uwielbiam wodę. Niestety, moje gabaryty nie pozwalają na uprawianie sportów wodnych. Nie produkują odpowiednio dużych kostiumów kąpielowych :mrgreen:
Duża

No bez przesady, wystarczy trochę poszukać i odpowiedni kostium się znajdzie. Jeśli biustonosze produkują do miseczki M to i kostiumy na ciut większe osoby raczej też.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]