Było to brane pod uwagę jeśli by jego zęby były w złym stanie (większość). Aczkolwiek na RTG wyszło, że zęby u niego super, korzenie jak najbardziej w porządku, oczywiście poza tymi trzema. Także wyrwali tylko te - dwa trzonowce i jeden kieł. Teraz zęby będzie miał szorowane, więc mam nadzieję, ze problem prędko nie powróci. Nawet dostał naklejkę "dzielny pacjent"
Dziękuję Wam za wsparcie i za cenne informacje Mam nadzieję, że wszystko pójdzie super i że za tydzień jego badania też nie będą jakieś gorsze.
Pierwszy raz mam do czynienia z kotem na bupaqu, nie wiem czy każdy kot tak reaguje, ale on był taki nadpopudliwy i pełny miłości. Ma go brać jeszcze chyba 2-3 dni, dostał w formie maści na dziąsło. Czy bupaq jakoś mocno obciąża nerki?
Nie obciąża, jak to opioidy. I tak, reakcje są osobnicze, Nesto jest po prostu na miłym haju i poszło mu w miłość I całe szczęście bo mogło pójść w strach, niepewność itd. Nieustannie kibicujemy Nesto
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/
Dziękuję Kasiu Nesto kolejny dzień sobie siedzi już na kroplówce pewnie do 18, zawieźliśmy go gdzie indziej, więc mam nadzieję, że stąd nie wróci w takim stanie jak od poprzednich weterynarzy
Hej hej, u Nesto wszystko w porządku Zabieg przeszedł bezproblemowo, robiliśmy badania krwi, morfologia ok, mocznik troche spadł, kreatynina stoi w miejscu, także nic tylko sie cieszyc, ze ma zdrowe ząbki
Ja z Simi przeprowadzamy się w środę, Nesto z chłopakiem w sobotę/niedzielę, także Simi będzie miała chwilę na obeznanie się z nowym domkiem zanim przyjdzie Nesto. Kociaki pewnie już o sobie zapomniały, dlatego będzie trzeba zrobić jak mniemam ponowną socjalizację z izolacją Ale jestem pozytywnej myśli, Simi się na pewno mega ucieszy, że będzie mieć przy sobie drugiego kotka. Znowu będzie mu pewnie skakać na głowę
Bardzo się cieszę i gratuluję Początki, wbrew pozorom, nie muszą być doskonałe, tzn początkowo koty mogą być wobec siebie nieufne. Ale mam ogromną nadzieję, że wszystko pójdzie gładko. Cieszę się
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/