jolabuk5 pisze:No właśnie, nagroda sie należy dzielnej pacjentce, w dodatku wyniki dobre, więc mniamuśnosci trzeba dać!
Smaczków nie praktykujemy, głównie ze względu na brak zębów, ale karma Nolinie smakowała.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:No właśnie, nagroda sie należy dzielnej pacjentce, w dodatku wyniki dobre, więc mniamuśnosci trzeba dać!
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:No właśnie, nagroda sie należy dzielnej pacjentce, w dodatku wyniki dobre, więc mniamuśnosci trzeba dać!
Smaczków nie praktykujemy, głównie ze względu na brak zębów, ale karma Nolinie smakowała.
MaryLux pisze:Nul pisze:Kwiatolinka? Kartolinka?
Jak więc zwie się dziś Nolinka?![]()
FeLinka
madrugada pisze:Nul pisze:Kwiatolinka? Kartolinka?
Doniczynka - koniczynka w doniczce
Nul pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:Kwiatolinka? Kartolinka?
FeLinka
Tak miała mieć na imię kotka, której adopcję rozważałam, zanim się zdecydowałam na Bajkę. Ona była Linka, ja z niej chciałam zrobić FeLinkę właśnie, do kompletu do Feliksa.
Linką została, bo się podobno linka s klatce-łapce zacięła czy coś, tak jakoś było w jej opisie.
Nul pisze:madrugada pisze:Nul pisze:Kwiatolinka? Kartolinka?
Doniczynka - koniczynka w doniczce
Oo, urocze!
madrugada pisze:MaryLux pisze::piwa:![]()
Na pewno się napijemy razem
MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze::piwa:![]()
Ale nie w ten weekend
madrugada pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze::piwa:![]()
Ale nie w ten weekend
Domyślam się
madrugada pisze:Silverblue pisze:Dzielna Nolinka, wyobrażam sobie jak się darła biednaOby wyniki były dobre, przyłączamy się do kciuków
A takie spotkanie międzypokoleniowe to na pewno fajna sprawa! U nas niestety już praktycznie wszyscy seniorzy odeszli, jest jeszcze ciocia w Szczecinie, ale już nie ma siły na wojaże. I znowu tu pochwała dla Nolinki że tyle gości dała radę przyjąć
Pierwszy raz mam kota, który się tak wydziera i wyrywa.
Rzeczywiście, miło jest spotykać się w takim gronie, choć zgrać termin pasujący tylu osobom jest trochę trudno. Dlatego rzadko nam się to udaje. A Nolina zupełnie bezstresowo podchodzi do tłumów na jej terenie.
Silverblue, ciocia ze Szczecina raczej nie przyjedzie do Was, a Wy do niej też nie bardzo, bo z kim zostawicie Micię?
Silverblue pisze:madrugada pisze:Silverblue pisze:Dzielna Nolinka, wyobrażam sobie jak się darła biednaOby wyniki były dobre, przyłączamy się do kciuków
A takie spotkanie międzypokoleniowe to na pewno fajna sprawa! U nas niestety już praktycznie wszyscy seniorzy odeszli, jest jeszcze ciocia w Szczecinie, ale już nie ma siły na wojaże. I znowu tu pochwała dla Nolinki że tyle gości dała radę przyjąć
Pierwszy raz mam kota, który się tak wydziera i wyrywa.
Rzeczywiście, miło jest spotykać się w takim gronie, choć zgrać termin pasujący tylu osobom jest trochę trudno. Dlatego rzadko nam się to udaje. A Nolina zupełnie bezstresowo podchodzi do tłumów na jej terenie.
Silverblue, ciocia ze Szczecina raczej nie przyjedzie do Was, a Wy do niej też nie bardzo, bo z kim zostawicie Micię?
No raczej nie. Zostają nam rozmowy telefoniczne, ciocia mimo swojego wieku ( 90 lat) ma bardzo jasny umysł i dobrą pamięć.
A z wyników Nolinki bardzo się cieszęTak trzymaj Nolinko kochana
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:No właśnie, nagroda sie należy dzielnej pacjentce, w dodatku wyniki dobre, więc mniamuśnosci trzeba dać!
Nie wszystkie smaczki są do gryzienia, np. pasty miamorka
Silverblue pisze:Tzn Ciocia jest już długi czas w takiej wspólnocie kościelnej, troszkę to najpierw dziwne się nam wydawało, przeniosła się ze Szczecinka do Szczecina żeby z nimi zamieszkać razem ze swoim synem dorosłym. Ciocia zamieszkała w mieszkaniu z kobietami a on z mężczyznami. Ale mieszka tam już długo, i nic niepokojącego się nie dzieje i właśnie dużym plusem jest to że ma cały czas opiekę. Zawsze jak do niej dzwonię to rozmawiamy normalnie i nie ma żadnego problemu żeby Ciocię poprosić do telefonu. Poza tym normalnie pracują, chodzą do lekarzy więc chyba nie jest to jakaś sekta.
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:No właśnie, nagroda sie należy dzielnej pacjentce, w dodatku wyniki dobre, więc mniamuśnosci trzeba dać!
Nie wszystkie smaczki są do gryzienia, np. pasty miamorka
Zapamiętam i zakupię na przyszłość, dzięki za podpowiedź.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości