Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sebow pisze:jest lepiej, z jedzeniem szału nie ma, ale wieczorem skubnął trochę mokrego plus chrupki. Przede wszystkim bardzo ładnie sie bawil laserkiem, a to juz duzo, bo zestresowany kot raczej nie mysli o zabawie. W nocy zwiedzał wszystko, kilka rzeczy przewrócił, ale ważne, ze eskploruje przestrzen
ewar pisze:Oczywiście, że idzie ku lepszemu. To fajny kot. Dziwię się, że coś tam pozrzucał, bo on raczej z tych parterowych, u mnie nie wspinał się na meble, tylko na stół w kuchni czasem, kiedy nie mógł się doczekać kolacji.
ewar pisze:Bąbel już na prostej, wyluzował się i Duzi również, więc
sebow pisze:
...
Poranek przywitałem z Bąblem śpiącym w moich nogach, zostaw wymiziany, wylizał mi dłoń o łydkę;) wywalił brzucho do głaskania i dość długo się tak relaksowaliśmy. Potem wrócił pod łóżko ale ciekawie stamtąd wygląda.
Wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku.
Bardzo dziękuję za kciuki i słowa wsparcia, naprawdę sporo osób nas wspierało. Nieoceniona była Zuza i Ryśka!
I przede wszystkim Ewa, której spokój bardzo pomógł. Dziękujemy Ewo za super kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości