Bąbelku, mocne kciuki za ciebie kocie i za forumowy dom

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
waanka pisze:Ale wiadomość!![]()
![]()
![]()
![]()
Bąbelku, mocne kciuki za ciebie kocie i za forumowy dom
ewar pisze:Bąbel bardzo lubi zabawę laserkiem, ale podoba mu się też zabawka na baterie, taka zielona półkula z wyskakującymi myszkami.
aga66 pisze:sebow, sorry za wtręt ale masz bardzo czysto pod łóżkiemMoje łóżko ma taką nieszczęśliwą wysokość że jak chcę pod nim posprzątać to mszę ściągać materace i dlatego u mnie koty fruwają. A Bąbelek się ośmieli i Was pokocha już zaraz, a Maja w tym pomoże. Powodzenia kocie
ewar pisze:Nie ma się co martwić brakiem apetytu, kot nie wychodzi, ma mało ruchu, a wygłodzony nie jest. On się boi, to też jest powód. Zacznie jeść i nadrobi. Kuweta jest ważniejsza, a tu jest OK.
zuza, zabawkę podałam w wyprawce, nie mam jej w domu, ale może znajdę jakieś zdjęcie.
ewar pisze:Wiem, ale bywa, że kot potrzebuje trochę czasu. Do mnie trafił, kiedy miał nieco ponad 5 miesięcy i bez problemu wszedł w stado. Teraz to dorosły kot, musi sobie wszystko poukładać. Też się trochę denerwuję, bo to kot ode mnie i chciałabym, aby wszyscy, ludzie i koty byli zadowoleni. Majka jest u siebie, to jej terytorium, dla Bąbla jeszcze nie. Jeżeli korzysta z kuwety, wychodzi na mieszkanie, trochę się bawi, to naprawdę dobrze wróży. Jest dopiero wtorek, a on przyjechał w niedzielę.
Byłam już u Kulek, były cztery koty, bo i Sreberko przyszła pod domek i był czarny kocurek. Jego głaskałam, ale zaprotestował, kiedy próbowałam go wziąć na ręce. Jeszcze nie do końca mi ufa. Rzadko przychodzi, więc to potrwa.
ewar pisze:Sebastian, tak na marginesie, to wpędzasz moje znajome i mnie w kompleksyTak czyściutko, wszystko poukładane, nieprawdopodobne.
ewar pisze:Bez kokieterii, proszę.
Dowiedziałam się, że jesteście przerażeni tym, że Bąbel nic nie je, że jest bardzo, ale to bardzo zestresowany i martwicie się o jego zdrowie. Sugerowałam nakarmienie go strzykawką, takim sosem z saszetki. Naprawdę nie przypuszczałam, że tak może byćJuż sama jestem mocno zaniepokojona, naprawdę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości