Jestem mało aktywna, muszę nadrobić zaległości.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Silverblue pisze:Urocza kolorowa gromadka przy miseczkach![]()
A ptaszek całkiem ciekawy okaz i bardzo ładnie umaszczonyA Elenka jak się czuje?
Elenka w miarę dobrze, choć dzisiaj była zwrotka po śniadaniu, no i kaszle tak 1-2 razy dziennie, czyli jeszcze nie tak często.
Ten ptaszek jest niegrzeczny, czai się przy ptasim jedzeniu, dzisiaj łobuziara chciała upolowac wróbelka, ale w porę uciekł.
Gosiagosia pisze:Aż nie wierzę że dopiero się przyturlałam![]()
Jestem mało aktywna, muszę nadrobić zaległości.
jolabuk5 pisze:Pięknie, jak koty mają apetyt! Taki rodzinny obiad - cudne!
Silverblue pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Urocza kolorowa gromadka przy miseczkach![]()
A ptaszek całkiem ciekawy okaz i bardzo ładnie umaszczonyA Elenka jak się czuje?
Elenka w miarę dobrze, choć dzisiaj była zwrotka po śniadaniu, no i kaszle tak 1-2 razy dziennie, czyli jeszcze nie tak często.
Ten ptaszek jest niegrzeczny, czai się przy ptasim jedzeniu, dzisiaj łobuziara chciała upolowac wróbelka, ale w porę uciekł.
Elenko, już niedługo sobota, tzn wiem że się nie cieszysz z wizyty, ale potem poczujesz się lepiej
A może ten "ptaszek" głodny?? A przepraszam, to chyba ona
jolabuk5 pisze:A czemu jej nie dokarmiacie, jak głodna?
jolabuk5 pisze:Aha, rozumiem! Myślałam, że opiekunowie ją odchudzają - a przecież nie jest bardzo gruba.
mir.ka pisze:
Kotina pisze:mir.ka pisze:
Tak przeważnie każdy posiłek u nas wygląda. Chyba, że kotki życzą sobie , żeby im miseczkę podać tam gdzie akurat śpią.
mir.ka pisze:Kotina pisze:mir.ka pisze:
Tak przeważnie każdy posiłek u nas wygląda. Chyba, że kotki życzą sobie , żeby im miseczkę podać tam gdzie akurat śpią.
Ooo, już mi lepiej. Myslałam, że tylko ja az tak rozpieszczam swoje koty![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości