Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sigrid pisze:Obawiam się, że jest po prostu taki jak jaSkonsumuje każdą potrawę, która jest egzotyczna
(mózgu żywej małpy nie zjem i od niedawna nie tknę homara, po tym jak przeczytałam, jak potwornie cierpią podczas gotowania. Znajomy szef kuchni zapewniał mnie wcześniej, że one spokojnie zasypiają w wolno podgrzewającej się wodzie, nie mam pojęcia jaka głupota skłoniła mnie do tego, żeby w to uwierzyć. Raków wrzucanych do wrzątku z założenia nie tykałam).
Przypominam, że Ojciec Chrzestny ma jeszcze na swoim koncie cykadę i usiłował zjeść skorpiona![]()
Na ropuchę polowały onegdaj Kitek z Alienem. Żałość brało patrzeć, jak się do tego brały. Przysięgam, że jej rechot był szyderczy. Ale zabawy miały na godzinę, ropucha bawiła się równie dobrze uskakując o metr w ostatniej chwili. A te dwa niepełnosprytne matołki spoglądały na siebie z bezbrzeżnym zdziwieniem: jak to się mogło stać?
aania pisze:Ja nie jem też ośmiornic, odkąd się dowiedziałam że są inteligentne i nie ma humanitarnej metody uśmiercania
Sigrid pisze:Muszkieterek w pupę dostałJuż drugi raz włażę w nocy do łazienki, bo hałas niewyobrażalny, a ten typ rozwłóczy zawartość kosza na śmieci
![]()
Marlon w pupę nie dostał, choć powinien. Rano włazi mi do łóżka i mnie gryzie w łokieć (bo miska pusta - a miska Marlona zawsze jest pusta, pół sekundy po wypełnieniu znika)
egwusia pisze:Śmieci wyciągał Fidel.
I owszem rozwłóczył. Dawno. On z ulicy (Białe Błota), to jakoś musiał sobie radzić. Kosz wylądował w szafie i kot szczęśliwie o wyciaganiu zapomniał.
Ten Fidel
Natomiast Hokko ma coś z Marlona - też jest studnią bez dna. Co mnie niezmiernie cieszy.Uwielbiam patrzeć jak kot je
aania pisze:Sigrid pisze:Muszkieterek w pupę dostałJuż drugi raz włażę w nocy do łazienki, bo hałas niewyobrażalny, a ten typ rozwłóczy zawartość kosza na śmieci
![]()
Marlon w pupę nie dostał, choć powinien. Rano włazi mi do łóżka i mnie gryzie w łokieć (bo miska pusta - a miska Marlona zawsze jest pusta, pół sekundy po wypełnieniu znika)
I nie odpadła ci ręką??? Na prawdę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, zuza i 8 gości