Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:Niestety przerasta mnie wstawienie ogłoszenia i zdjęć kotki, która szuka domu.
Chciałam, na życzenie opiekunki, wstawić w dziale adopcje miau.
Wstawiam i nic. Coś robię źle, albo zbyt nerwowo?
ASK@ pisze:Katarzynka01 pisze:Niestety przerasta mnie wstawienie ogłoszenia i zdjęć kotki, która szuka domu.
Zdjęć nie możesz wstawić? Jeśli tak to musisz zmienić parametry. Każde zdjęcie otwórz w Poncie i zmniejsz gabaryty. Bo to najczęściej występuje. Ew trzeba zapisać w polecanej apce.
Katarzynka01 pisze:ASK@ pisze:Katarzynka01 pisze:Niestety przerasta mnie wstawienie ogłoszenia i zdjęć kotki, która szuka domu.
Zdjęć nie możesz wstawić? Jeśli tak to musisz zmienić parametry. Każde zdjęcie otwórz w Poncie i zmniejsz gabaryty. Bo to najczęściej występuje. Ew trzeba zapisać w polecanej apce.
Zdjęcia wstawiam przez upload miau, niby się kopiują, wstawiłam też tekst i niestety nic mi z tego nie wychodzi![]()
Coś robię źle, nie mam pojęcia co
Katarzynka01 pisze:Bardzo Ci dziękuję za łopatologiczną instrukcję![]()
Mam nadzieję, że tym razem się uda i już nie będę tu jęczeć
Katarzynka01 pisze:Dodam![]()
I wykrakałaś. Ogłoszenia na olx i gratce też spadną na mnie (szczęśliwie tekst mam). Bo koleżanka po śmierci laptopa nie bardzo może i potrafi czynić takie operacje na telefonie. No ale to za 2 tygodnie mniej więcej, po sterylce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość