Możesz napisać jakie badania krwi były wykonane?
I co wyszło?
Kot je z miski postawionej na podłodze czy takiej na lekkim podwyższeniu? Też mi troszkę przełyk olbrzymi chodzi po głowie (ale luźno - jednak nie wiem jakie dokładnie są objawy, czy to dreszcze z powodu lęku i duszenie się czy coś innego, sam opis objawów jest skromny i może oznaczać wszystko) a także stanie z głową w dół - może jakiś problem z kręgosłupem, przepływem krwi w tętnicach szyjnych powodujące chwilowe niedotlenienie etc.
Co to znaczy że kot się trzęsie? Stoi i ma dreszcze? Czy pada i ma drgawki? Albo coś innego?
W jakim stanie są jego zęby? Wet je dokładnie oglądał? Język? Nic tam nie rośnie, nie wbiło się co może być urażane podczas jedzenia i powodować silny ból?
W badaniach krwi sprawdzaliście trzustkę? Przy niektórych chorobach w momencie rozpoczęcia jedzenia zaczyna potwornie boleć, kot zaczyna jeść i nagle potrafi zacząć krzyczeć z bólu, ślinić się, biegać, robić inne rzeczy z powodu bardzo silnego, ostrego bólu w trzewiach.
Ale nadal - piszę o tym bo nie wiem jakie objawy dokładnie ma Twój kocurek.
Na pewno sprawdziłabym przeciwciała p/toksoplazmozie.
Padaczka może wystąpić zawsze, a ataki padaczkowe towarzyszą wielu kocim chorobom.
Podstawa - to dokładna diagnostyka, z Twojej strony dodatkowo próby sfilmowania takiego ataku - bo słowa każdy może zrozumieć inaczej.
Obraz to obraz

Co kocurek robi gdy ten atak mu mija?
Miał kiedykolwiek sprawdzane serce?
Gdy atak trwa - on jest świadomy, reaguje na Ciebie?