Silverblue pisze:Może Nolinka będzie tancereczką w naszym chórze? Micia.
Jeśli by chciała - byloby fajnie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Może Nolinka będzie tancereczką w naszym chórze? Micia.
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Może Nolinka będzie tancereczką w naszym chórze? Micia.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Może Nolinka będzie tancereczką w naszym chórze? Micia.
I może będzie śpiewać chórki?
Silverblue pisze:Felek ale jest ciężko jednocześnie tańczyć i śpiewać, już nie bądźmy tacy wymagającyMicia
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Może Nolinka będzie tancereczką w naszym chórze? Micia.
I może będzie śpiewać chórki?
Chórek solo?
Anna2016 pisze:Moja najlepsza koleżanka złożyła wczoraj wypowiedzenie z pracy. Po latach upokorzeń i pogardy nareszcie będzie, mam nadzieję, miała spokojna pracę. Ciesze sie dla niej i ciężko mi z tym
Silverblue pisze:Anna2016 pisze:Moja najlepsza koleżanka złożyła wczoraj wypowiedzenie z pracy. Po latach upokorzeń i pogardy nareszcie będzie, mam nadzieję, miała spokojna pracę. Ciesze sie dla niej i ciężko mi z tym
Na pewno będzie smutno bez koleżanki...A może właśnie to będzie motywacja by też czegoś innego poszukać? Chociaż tak piszę, a sama tkwię w pracy w której coraz to gorzej, ale ja to jestem niestety cykor życiowy i boję się zmian.
jolabuk5 pisze:A może Cię pociągnie za sobą, gdyby w nowym miejscu pojawił się etat?![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości