madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Dzielna Elenka!Dlatego teraz nie lubi opuszczeć domu, ogród obserwuje z okna
Nie ma za czym tęsknić na "wolności"
W domku najlepiej, pełna miseczka, podusie, ręce do głaskania, troską i ciepło:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Dzielna Elenka!Dlatego teraz nie lubi opuszczeć domu, ogród obserwuje z okna
Silverblue pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Dzielna Elenka!Dlatego teraz nie lubi opuszczeć domu, ogród obserwuje z okna
W domku najlepiej, pełna miseczka, podusie, ręce do głaskania, troską i ciepło:)
jolabuk5 pisze:Dzielna Elenka!Dlatego teraz nie lubi opuszczeć domu, ogród obserwuje z okna
Nul pisze:Też mi się Elenka młodszą zdawałaOczywiście tak wg obrazków, bo osobiście jej nie znam
Silverblue pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Dzielna Elenka!Dlatego teraz nie lubi opuszczeć domu, ogród obserwuje z okna
mir.ka pisze:Nul pisze:Też mi się Elenka młodszą zdawałaOczywiście tak wg obrazków, bo osobiście jej nie znam
No i raczej nie miałabyś okazji poznać osobiście "niewidzialnego" kota. Wiesz jak to jest bo też masz taką.
Silverblue pisze:Na pewno wiedziała
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Też mi się Elenka młodszą zdawałaOczywiście tak wg obrazków, bo osobiście jej nie znam
No i raczej nie miałabyś okazji poznać osobiście "niewidzialnego" kota. Wiesz jak to jest bo też masz taką.
Tak! I ta moja też na wolność by „chciała, a boi się”
Ale jest noszona do swojej kociej sąsiadki na wycieczki, w ramach wzmacniania więzi do opiekowania się kotkiem w razie czego. To takie… półkolonieU madrugady były kolonistki, a Bezia ma organizowane półkolonie. Radzi sobie świetnie, nie peszy jej nowe miejsce, wyrabia się młoda. Hm, nie taka młoda… Kiedy pomyślę, że w tym roku ma tyle, ile Feliś mniej więcej miał, kiedy go wzięłam… Rany, toż to stara kocica jest!!!
mir.ka pisze:Silverblue pisze:Na pewno wiedziała
Choć chyba nie dosłyszała, ale nie chciała tego słyszeć ,że domek u nas miał być tymczasowy, a nie stały, którego miałam jej szukać po podtuczeniu.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Na pewno wiedziała
Choć chyba nie dosłyszała, ale nie chciała tego słyszeć ,że domek u nas miał być tymczasowy, a nie stały, którego miałam jej szukać po podtuczeniu.
Nie musiaĺa sluchać. Po prostu uznała, że to fajny domek i nie ma co szukać dalej
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Na pewno wiedziała
Nie musiaĺa sluchać. Po prostu uznała, że to fajny domek i nie ma co szukać dalej
Dlatego jak przyjechali po nią chętni to chowała się po całym domu i nie dała się złapać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości