Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Fajnie jest się poznawać osobiście, aczkolwiek niemal zawsze przeżywam w takiej sytuacji zaskoczenie. Poznawane osoby wyglądają zupełnie inaczej niż je sobie wyobrażałam!
Najbliższą moich wyobrażeń była Ptaszydło.
A ja? Bardzo jestem ciekawa, jak mnie sobie wyobrażałaś...
Wiesz że już nie pamiętam? Ale na pewno nie tak jak wyglądasz.
MB&Ofelia pisze:Ofelka w nocy ładnie zjadła resztkę obiadokolacji i extra porcję indyczego cyca. A dzisiaj mnie zaskoczyła. Aż dwa razy.
Pierwszy raz swoją grzecznością. Weszłam do gabinetu, poza panią doktor był młody chłopaczek, uczeń czy stażysta, nie wiem. Ostrzegłam go, że kota jest agresywna. Tymczasem Ofelia dała mu się pogłaskać, dała się pani doktor wyjąć z plecaczka, zważyć, obmacać, kujnąć![]()
Drugie zaskoczenie - byłam pewna, że mi pannica schudła, a tymczasem mamy pół kilo kotka więcej! Równe 4 kilo!
MB&Ofelia pisze:Nie miałabym nic przeciwko. Tyle że spółdzielnia mi chyba nie dobuduje![]()
Ale gdyby było wejście na dach... To by było super!
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie miałabym nic przeciwko. Tyle że spółdzielnia mi chyba nie dobuduje![]()
Ale gdyby było wejście na dach... To by było super!
Sama zbuduj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości