Moderator: Estraven

czitka pisze:Jolu, dobrze, że Cię widzę, bo będzie o Tobie.
Otóż Jola przysłała mi całą torbę saszetek różnych, żebym może czegoś nowego poszukała dla Cosi nie musząc kupować w Zooplusie sztuk 6 na przykład. Jolu, wielkie dzięki, testujemy!
I właśnie jednego Hillsa otworzyłam Cosi na kolację, podałam ze słowem wstępnym, że będzie pyszne, że od Cioci, że to tylko dla Cosi itd. A Cosia na to, że może jutro.... Ale właśnie pojawiła się Nulka, cały dzień gdzieś przepadła, bo deszcz padał a kot woli być bardziej głodny niż mokry. Pobiegłam do Nulki z tą miseczką, podałam pod kanapą w Hiltonie, tam sucho. Je! Pyszszszne! Ale na sygnale z niewiadomokąd przybiegł wrzeszcząc równie mokry Silver do tej samej miski, a Nulka w nogi! Nie życzyła sobie jeść z Silverem, albo już go nie lubi, albo...poszli do lasu. Silver je, głodny tym razem, no mokremu kotu nie zabiorę. Ale długo nie pojadł, bo natychmiast przybiegł głodny Godot i wypędził Silvera fukając tak głośno, że chyba sąsiedzi słyszeli.
https://upload.miau.pl/show.php?u=5/6648f9001ff
Mówił, że mu pasuje i czy nie mam więcej
To się nazywa łańcuch pokarmowy, czy coś mi się pomyliło?![]()
Jolu, przepraszam![]()
Jak wstawić zdjęcie a nie link?
Albo któryś drink?
Do drinków dojdziemy niebawem. Cosia dostanie swoje, a ja swoje, może się w końcu przekonam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 12 gości