Bez leków wracamy do początku

I chciałam się wyżalić, że dokładnie wczoraj 1 kwietnia zbój Chikita przyszła na świat. Świętowałyśmy leżąc cały dzień. 26 czerwca będziemy świętować drugi raz 14 lat wspólnego pożycia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ciocia jolabuk5 i Sabcia. Nie miałam wam jak miauknąć życzeń swiąteczmnych bo Duża nie otwierała komputra ino pichciła jakoweś śfiństwa nie mniamuśne dla kotków, a późmniej to amciała z Bapcią i z Dziatkię. No ale już jezdę. Lizu lizu po uszkach i szypko tuptam do kuwetki.
Książniczka Ofelja
Chikita pisze:Witamy po dłuższej przerwie niebycia. U nas qpne problemy bez zmian, jest lepiej, ale bez rewelacji, bo na lekach. Gaspird nie mogę trafić z dawką, Zylkene chyba działa, bo pod paszką skóra nie jest różowa, a pojawił się jej brunatno szary podszerstek, tyle dobrego.
Bez leków wracamy do początku![]()
I chciałam się wyżalić, że dokładnie wczoraj 1 kwietnia zbój Chikita przyszła na świat. Świętowałyśmy leżąc cały dzień. 26 czerwca będziemy świętować drugi raz 14 lat wspólnego pożycia
Chikita pisze:Witamy po dłuższej przerwie niebycia. U nas qpne problemy bez zmian, jest lepiej, ale bez rewelacji, bo na lekach. Gaspird nie mogę trafić z dawką, Zylkene chyba działa, bo pod paszką skóra nie jest różowa, a pojawił się jej brunatno szary podszerstek, tyle dobrego.
Bez leków wracamy do początku![]()
MB&Ofelia pisze:Ciocia MaryLux. Śfiństwo znaczy się sałatku z warzywków i żurrrr i sermnik. No nic do amciania! Dobrze że dla mię puszeczki były.
A śfinku to bym amciała, ale nie ma! Była ino szyneczku ze śfinku, ale nie była mniamuśna.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:A ja wczoraj rano źle sie poczułam - typowa niestrawność, myslałam, że jak zwykle przejdzie po paru godzinach, ale jeszcze dziś byłam taka niewyraźna z lekkim bólem głowy. Jutro napiszę juz normalnie (mam nadzieję).
Pozdrawiam wszystkich![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, luty-1 i 48 gości