Nul pisze:Nie masz jeżyn? No to cóż...
Za to ogród pełen róż!
i innych kwitnących kwiatów też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Nie masz jeżyn? No to cóż...
Za to ogród pełen róż!
jolabuk5 pisze:Szczuplutka jest![]()
Uff, dobrze, że to tylko zakłaczenie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Daisy wciąż jest szczuplutka, nie wdała się w Felka
Wszak szansa na to „wdanie” zaiste niewielka
On bowiem to jest Krakus, a Daisy - Ślązaczka
Choć w sumie to ja nie wiem… może Zagłębiaczka???
Silverblue pisze:Daisy jest bardzo zgrabniutka . Jeśli ze Sosnowca to Zagłębiaczka:). Z okolic Krakowa pochodzi Micia, tzn ściślej z okolic jury krakowsko częstochowskiej.Czyli chyba krakuska. Dobrze że przeziębienie okazało się zakłaczeniem, a co do palca to przyznam że może jestem jakaś dziwna, ale parsknęlam śmiechem w pierwszej chwili, choć oczywiście wcale to nie śmieszne.Wybacz:)
mir.ka pisze:Silverblue pisze:Daisy jest bardzo zgrabniutka . Jeśli ze Sosnowca to Zagłębiaczka:). Z okolic Krakowa pochodzi Micia, tzn ściślej z okolic jury krakowsko częstochowskiej.Czyli chyba krakuska. Dobrze że przeziębienie okazało się zakłaczeniem, a co do palca to przyznam że może jestem jakaś dziwna, ale parsknęlam śmiechem w pierwszej chwili, choć oczywiście wcale to nie śmieszne.Wybacz:)
To akurat nie było bardzo śmieszne, za to kiedyś tak. Wczesnym rankiem, zaspana, szłam szybko przez pokój i poślizgnęłam się na kociej zwrotce , do tego tak fajnie, że na tym siadłam, a miałam na sobie tylko koszulę nocną
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Daisy jest bardzo zgrabniutka . Jeśli ze Sosnowca to Zagłębiaczka:). Z okolic Krakowa pochodzi Micia, tzn ściślej z okolic jury krakowsko częstochowskiej.Czyli chyba krakuska. Dobrze że przeziębienie okazało się zakłaczeniem, a co do palca to przyznam że może jestem jakaś dziwna, ale parsknęlam śmiechem w pierwszej chwili, choć oczywiście wcale to nie śmieszne.Wybacz:)
To akurat nie było bardzo śmieszne, za to kiedyś tak. Wczesnym rankiem, zaspana, szłam szybko przez pokój i poślizgnęłam się na kociej zwrotce , do tego tak fajnie, że na tym siadłam, a miałam na sobie tylko koszulę nocną
![]()
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Daisy jest bardzo zgrabniutka . Jeśli ze Sosnowca to Zagłębiaczka:). Z okolic Krakowa pochodzi Micia, tzn ściślej z okolic jury krakowsko częstochowskiej.Czyli chyba krakuska. Dobrze że przeziębienie okazało się zakłaczeniem, a co do palca to przyznam że może jestem jakaś dziwna, ale parsknęlam śmiechem w pierwszej chwili, choć oczywiście wcale to nie śmieszne.Wybacz:)
![]()
![]()
nie było tak strasznie, tylko musiałam się od razu myć i przebierać, bo kocie wydaliny miałam na sobie