Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nezumi pisze:Potwierdzam, Stylon tez nie grzeszy wielkim rozumkiem...
Ile razy wpatrywal sie cielecym wzrokiem w jeden punkt nie policze.
lorraine pisze:azis pisze:lorraine pisze:[Ja mu okropnie lubie przeszkadzac![]()
On wcale mnie nie chce gryzc a ja go tak dlugo skubie i miziam po brzuchu az musi mnie ugryzc a ja sie wtedy okropnie ciesze![]()
:
zupełnie jak mój Tz z AmbrozymIDENTIKO
Ambroz tez jest taki delikatny?
Bo rudy mimo ze wyjmuje pazury to jeszcze nigdy nie naruszyl ciaglosci mojej powloki skornej
emanka pisze:cos widac te rude wredoty maja jakas wrodzona delikatnosc w sobie, Misza tez niby gryzie ale nigdy nie mialam ani jednego sladu jego szanownego zeba, podobnie z pazurami, nie uzywa w zabawach z ludzmi
lorraine pisze:Dzikuniek co i rusz pozbawiany jest czesci upierzenia, ktore to upierzenie wniebowziety rudy nosi w zebach
Wojtek pisze:lorraine pisze:Dzikuniek co i rusz pozbawiany jest czesci upierzenia, ktore to upierzenie wniebowziety rudy nosi w zebach
Eee, to nie tylko rude tak robią
Gdy opiekowałem się kotami Jasenki, to kilka razy w drzwiach witała mnie czarna Lucy z pękiem białych kłaków w zębach
angowe pisze:A leniwe rude są okropnie. Zwierzak kładzie się wzdłuż pojemnika na suche (z promocjiRC) w rogu podkłada pyszczek i wygarnia łapką suche , co do gąbki wleci to jego,resztę zostawia Noskowi. Sybaryta jeden.
lorraine pisze:angowe pisze:A leniwe rude są okropnie. Zwierzak kładzie się wzdłuż pojemnika na suche (z promocjiRC) w rogu podkłada pyszczek i wygarnia łapką suche , co do gąbki wleci to jego,resztę zostawia Noskowi. Sybaryta jeden.
![]()
![]()
Rudy jest jeszcze mlody i ruchliwy, ale co wymysli jak go doroslosc najdzie, to strach sie bac
lorraine pisze:Rudy sie wykazal![]()
Wlasnie go przylapalam jak ukradl z wielce przejeta mina z blatu w kuchni.... 2 jablka w torebce foliowej![]()
![]()
Jakiej pol godziny wczesniej obok lezala kielbaska w torebce, widac ze ze dwie molekuly zapachu przeszly na jabluszka![]()
Po rozpakowaniu na podlodze rudy zrobil, ugryzl kontrolnie czy w srodku tez niejadalne i poszedl na blat sprawdzic czy jeszcze tam czegos nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Afatima, katikot, Marmotka i 127 gości