Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kazia pisze:Tryptofan 25 mg/kg kota, dosypywany do jedzenia.
Po 2 tygodniach podawania widać poprawę.
Warto dawać równolegle pozostałym kotom, żeby powoli przestały się go bać, bo ich lęk go dodatkowo nakręca.
maczkowa pisze:skąd masz tę cenę? Calm vet za 60 kapsułek to około 54 zł
https://allegro.pl/oferta/vetexpert-kal ... 5135049251
maczkowa pisze:no, to faktyczna cena jest dwukrotnie niższa, kupowałam swoim kotom, jakieś działanie widac, ale siła zalezy od kota, no i jak się podaje to widac efekt, ale w granicach doby - w sensie, że odstawienie powoduje, ze efekty nikną.
Kazia, ten tryptofan podawałaś może? obserwowałaś efekty?
maczkowa pisze:na allegro zakupione do 11 masz następnego dnia, a najpóżniej w sobotę, jak znajdzie odpowiednią ofertę. Sorry, Iza, ale dla mnie to marnotrawienie pieniędzy- bo 1-2 dni nie zbawi nikogo, a ten lek też nie działa jak piorun z jasnego nieba. to SUPLEMENT diety, a nie silny lek narkotyczny
Myslałam, zeby zaproponowac, ze jak poczekasz do poniedziałku, to kupię Wam, ale to chyba nieaktualne w takim razie
avinnion pisze:Ja calm vet stosowałam i nie mogę polecić. Jednak ja mam bardzo starego kota, który też sporo grymasi. Lek podawałam miesiąc i nie było widocznej poprawy, to samo po odstawieniu. Nie zakładam jednak że na inne mlode koty nie podziała.
Ja weterynaryjne kupuje w necie, bo weci jednak dużą marzę mają. Na czymś prócz zabiegów muszą zarabiać. Może poszukaj jeszcze innych opinii o tym preparacie w necie. Lepiej poczekać nawet ten jeden dzień a się upewnić że kupisz coś co na takiego brykacza naprawdę zadziała.
ametyst55 pisze:Dopiero doczytałam![]()
Madrusia[*]
trzy koteczki [*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 117 gości