Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:pibon pisze:Czemu nikt nic nie pisze?
![]()
Bo sie i wstydzi i![]()
Przychodze... kolejny raz "po popoludniowce" (po 23:00, swiecac malo swiatla) i wchodze po sciagnieciu zasniezonych kozakow znow w kocie "gow...". Dobra, mam jeszcze skarpetki.
Ale ... od dawna zaden kot mnie nie powital... nie dal "baranka"... nie zamruczal.
Smutno mi
Nie wiem czy takie wiadomosci ktos chcialbys czytac?
Lucas 2014 ❤️
Oczywiście, przeciez gdzies trzeba się wyżalić.
Szkoda, że Lucasek tKi nieustępliwy z tym kupkaniem poza kuwetąCoś nam w ten sposób mówi, tylko co? Jednak za mało rozumiemy kocią mowę...
Sabcia i Usia cos tam jedzą, za to Calineczka ma mniejszy apetyt. Moze się zakłaczyła?
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:pibon pisze:Czemu nikt nic nie pisze?
![]()
Bo sie i wstydzi i![]()
Przychodze... kolejny raz "po popoludniowce" (po 23:00, swiecac malo swiatla) i wchodze po sciagnieciu zasniezonych kozakow znow w kocie "gow...". Dobra, mam jeszcze skarpetki.
Ale ... od dawna zaden kot mnie nie powital... nie dal "baranka"... nie zamruczal.
Smutno mi
Lucas 2014 ❤️
Szkoda, że Lucasek tKi nieustępliwy z tym kupkaniem poza kuwetąCoś nam w ten sposób mówi, tylko co? Jednak za mało rozumiemy kocią mowę...
Sabcia i Usia cos tam jedzą, za to Calineczka ma mniejszy apetyt. Moze się zakłaczyła?
co my mamy z tymi kotami![]()
jedźcie ładnie kotki i bądźcie grzeczne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:pibon pisze:Czemu nikt nic nie pisze?
![]()
Bo sie i wstydzi i![]()
Smutno mi
Lucas 2014 ❤️
Sabcia i Usia cos tam jedzą, za to Calineczka ma mniejszy apetyt. Moze się Zaragoza?
![]()
![]()
Wiesz Jolu czasem mysle czemu? Lukaszkowi tak przeciez nie jest zle u mnie...
Nie krzyczymy na niego... Nie zmuszamy do niczego...
Plakac sie chce...
madrugada pisze: Aj, czegoś mu brakuje? Tylko czego? Potrzebny tłumacz z kociego na ludzki...
pibon pisze:Lucasku, co Ty bys chcial kotku? Moze Tobie Julisia brakuje? Biles go ale teraz moze jednak brakuje kumpla:-(
Lucas2014, wspolczuje i rozumiem Twoj smutek. Zdarzalo mi sie wybuchnac placzem, gdy wracalam do domu po calym dniu pracy, chcialam pojsc spac a tam do lozka znow nasikane.
Sabcia, Usia, Calineczka, Lacia -jedzcie koteczki na zdrowie.
Anna2016 pisze:Miau Ciocia Lukas2014, ja tez nie wychodze do duzej na powitanie jak wraca z pracy, i nie wiem co to sa baranki. Duza mowi ze to dobrze ze nie wychodze na piwitanie bo ona wchodzi bardzo bardzo istroznie zebym ja mniedzy jej nogami nie wymknela sie na krytarz . Miaupozdrawiam, jem roznie, byl mirtor w tym tygodniu, mam delikatny brzuszek.... miau dla CioćLaciatka
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciocia Lukas2014, ja tez nie wychodze do duzej na powitanie jak wraca z pracy, i nie wiem co to sa baranki. Duza mowi ze to dobrze ze nie wychodze na piwitanie bo ona wchodzi bardzo bardzo istroznie zebym ja mniedzy jej nogami nie wymknela sie na krytarz . Miaupozdrawiam, jem roznie, byl mirtor w tym tygodniu, mam delikatny brzuszek.... miau dla CioćLaciatka
My tez nie wychodzimy, bo zwykle śpimy sobie spokojnie. A co to my psy jesteśmy, albo kociaki, żeby tak okazywać radość z powrotu do domu Jedzenia i Głaskania?![]()
Jedz Łateczko, my tez się staramy jeść!![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Miauuu! A ja się pozialę. Na Ofelku!
Amciałam se grzećmnie śniodanko, a Ofelku prawieże mię stratowała! Miauknęłam jej coby na mię uwaziała, a ona na to, że przecieź miaukała uwaga galopuję. No i co z tego że miaukała, mogła nie brykać tam gdzie stoi misećku, co nie?
Mała Ciorna Carmen
A wcześniej od świtu brykały obie po całym domu jak pijane zające![]()
Duża
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciocia Lukas2014, ja tez nie wychodze do duzej na powitanie jak wraca z pracy, i nie wiem co to sa baranki. Duza mowi ze to dobrze ze nie wychodze na piwitanie bo ona wchodzi bardzo bardzo istroznie zebym ja mniedzy jej nogami nie wymknela sie na krytarz . Miaupozdrawiam, jem roznie, byl mirtor w tym tygodniu, mam delikatny brzuszek.... miau dla CioćLaciatka
My tez nie wychodzimy, bo zwykle śpimy sobie spokojnie. A co to my psy jesteśmy, albo kociaki, żeby tak okazywać radość z powrotu do domu Jedzenia i Głaskania?![]()
Jedz Łateczko, my tez się staramy jeść!![]()
Sabcia
A moje koty zawsze mnie witały w drzwiach, Nolisia też. I muszę uważać, żeby nie wyszła na korytarz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Kankan i 56 gości