Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tree pisze:Ska pisze:tree pisze:KociaMamko ... chcesz oddać koty do adopcji czy tylko potrzebujesz materialnej (finansowo-rzeczowej) pomocy ?
To pytanie pojawilo sie na poprzedniej stronie watki, ze strony Kociejmamki padla odpowiedz, ze koty owszem szukaja domow.
dzięki Ska za odpowiedz, przeczytałam dokładnie cały wątek, zanim swoje pytanie zadałam ...
myślę że nie jest trudne i KociaMamka sama poradziła sobie z odpowiedzią![]()
a wiec jednak nie domki, nie adopcje ...
sterylizacja, leki i karma ... etc.
gagucia pisze:aha mozesz go obejzec ale cos mu na glowe zarzuc zeby cie nie ugryzl-jakies rekawice tez zaluz .wody mu podac moze gdyby chcial..cociaz watpie..niech nie lezy na polu bo w nocy be z ruchu sie wyziebi i zdechnie;(
allegro statusy SS pisze:złoty jeśli przez wszystkie 3 miesiące poprzedzające kwalifikację konta utrzymywał wielkość sprzedaży w zakresie 15.000zł - 49.999,99zł
Dziwnie mi się zrobiło...tree pisze:ja wredna suka jestem, w dodatku... nieufna wredna suka![]()
i wqrwia mnie jak ktos, kto na allegro ma status złotego supersprzedawcy czyli:allegro statusy SS pisze:złoty jeśli przez wszystkie 3 miesiące poprzedzające kwalifikację konta utrzymywał wielkość sprzedaży w zakresie 15.000zł - 49.999,99zł
żeruje na dobrych sercach innych![]()
KociaMamka ... oczekiwałabym wyjaśnienia
tree pisze:Ska![]()
ja wredna suka jestem, w dodatku... nieufna wredna suka![]()
i wqrwia mnie jak ktos, kto na allegro ma status złotego supersprzedawcy czyli:allegro statusy SS pisze:złoty jeśli przez wszystkie 3 miesiące poprzedzające kwalifikację konta utrzymywał wielkość sprzedaży w zakresie 15.000zł - 49.999,99zł
tree pisze:Ska![]()
KociaMamka pisze:tree pisze:Ska![]()
ale Pani sobie wymyśliła gdzie jest napisane że mam złoty status SS nie złoty tylko brązowy najniższy jaki można mieć czyli 1 tyś zł miesięcznie bo sprzedaje starocie od koleżanki z Komisu i proszę mnie nie oczerniać nie życzę sobie
tree pisze:niestety Lena![]()
jestem na Allegro od 4 lat ...znam go od podszewki ...![]()
status SS jest widoczny po prawej stronie na stronie o mnie danej osoby:
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1125041 (tło na którym umieszczony jest znaczek Super Sprzedawcy) ... wyrażnie u KociejMamki żółte( złote) a nie brązowe
a objasnienia kolorów widoczne są tu:
http://www.allegro.pl/country_pages/1/0 ... edawca.php
w czesci : Jakie są warunki uczestnictwa? ...
należy(na podanej w linku powyżej stronie) kliknąć status w zdaniu :
Wraz z przyjęciem do programu Super Sprzedawcy nadawany jest jeden z czterech statusów: brązowy, srebrny, złoty lub platynowy. Rodzaj otrzymanego statusu uzależniony jest od wielkości sprzedaży, utrzymywanej w ciągu 3 miesięcy poprzedzających kwalifikację.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 220 gości