Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Oby tak bylo, że ludzie mądrzeją - strzelanie petardami powinno być całkiem zakazane!
Rudziu, nie choruj!![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Oby tak bylo, że ludzie mądrzeją - strzelanie petardami powinno być całkiem zakazane!
Rudziu, nie choruj!![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:A u nas nadal strzelają.
Emi tylko raz sikneła i do domu ucieka. Niby w Warszawie zakaz i co z tego nikt nie reaguje i strzelają nawet z okien rzucają.
Nie będę tego komentować bo bym musiała trochę wulgaryzmów użyć na takie @@@
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Oby tak bylo, że ludzie mądrzeją - strzelanie petardami powinno być całkiem zakazane!
Rudziu, nie choruj!![]()
![]()
![]()
![]()
Też mam nadzieję, że ludzie mądrzeją, choć może być i tak, że biednieją i nie stać ich na puszczanie pieniędzy z dymem, nawet najbardziej kolorowym.
Rudziu, zdrowia życzymy![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Niestety Rudzi się pogorszyło, we wtorek wieczorem zaczęła kichać i wczoraj też, tak dziwnie bo też dopiero wieczorem, a dzisiaj rano obudziły mnie jej wymiotyJesteśmy umówione po południu do weta.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Niestety Rudzi się pogorszyło, we wtorek wieczorem zaczęła kichać i wczoraj też, tak dziwnie bo też dopiero wieczorem, a dzisiaj rano obudziły mnie jej wymiotyJesteśmy umówione po południu do weta.
Trzymam mocno kciuki za zdrowie Rudzi.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Paula05, Silverblue i 47 gości