Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Sama nie wiem... Może nie odwołuj, tylko przełuż na najpóźniejszy termin przedświateczny. Jak Elenka dalej będzie OK, to wtedy odwołasz (lub przełożysz), a gdyby poprawa była chwilowa, nie zostaniesz bez pomocy weta na Święta.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Sama nie wiem... Może nie odwołuj, tylko przełuż na najpóźniejszy termin przedświateczny. Jak Elenka dalej będzie OK, to wtedy odwołasz (lub przełożysz), a gdyby poprawa była chwilowa, nie zostaniesz bez pomocy weta na Święta.
No właśnie o tym myślałam, żeby przełożyć wizytę na piątek, nadal nie kaszle i bardzo dobrze.
madrugada pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Sama nie wiem... Może nie odwołuj, tylko przełuż na najpóźniejszy termin przedświateczny. Jak Elenka dalej będzie OK, to wtedy odwołasz (lub przełożysz), a gdyby poprawa była chwilowa, nie zostaniesz bez pomocy weta na Święta.
No właśnie o tym myślałam, żeby przełożyć wizytę na piątek, nadal nie kaszle i bardzo dobrze.
I oby tak dalej, niech będzie spokój na święta.
mir.ka pisze:Dzisiaj do weta pojadą dwa kotyElenka jednak kaszle, a Tofik od wczoraj nie bardzo chce jeść i dzisiaj już dwa razy wymiotował, śniadania nie tez zjadł
![]()
Tak to bywa z kotami, zawsze coś moze wyskoczyć, dobrze, że ujawniło się teraz a nie np za tydzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 93 gości